Teke

2024.05.14. 09:30

Salgóbátony már a legjobb négy között a kupában

A visszavágót is megnyerték a nógrádiak, így bejutottak a négyes döntőbe. A Salgóbátony csapata magabiztosan verte Vas megyei ellenfelét.

Bakos László

Előzetesen a Salgóbátony tekézői a párharc második felvonását sem szerették volna a véletlenre bízni. A Stréer-Sáfár kettőssel próbálták meg az elején dűlőre vinni a párharcot, melyhez elég volt mindkettőjük győzelme. Így nem volt meglepő a nagyszerű kezdés, mindkét játékos – kisebb hibáktól eltekintve – maximális koncentrációval hozta a maga párharcát, két nagyszerű 600 feletti eredménnyel (618, 623) a nagyot küzdő, és jól játszó ellenfeleik ellen.

Sikeresen vette a visszavágót a Salgóbátony teke csapata a Magyar Kupában.
Méltán örült a Salgóbátony
Forrás: Beküldött fotó

Nagy siker kapujában a Salgóbátony

A második sor így teher nélküli játékot mutathatott be, ahol szintén majdnem 600-as eredményt ütve (592) szerezték meg a harmadik csapatpontjukat, és csupán két fán múlt a makulátlan mérleg (567-569). Összesen elérték a 2400 fát, azaz az előre tervezett 600-as átlagot, és magabiztosan jutottak tovább.

Magyar Kupa, negyeddöntő visszavágó:
Salgóbátony TK – Szentgotthárd II. 5–1 (2400–2283)
Továbbjutott kettős győzelemmel a Salgóbátony TK.

A négyes döntő résztvevői lesz két szuperligás alakulat, a Szegedi TE és a Investment Közutasok Kaposvár TK, valamint két NB I-es gárda, a Sárvári Kinizsi és a Salgóbátony TK. A döntőt június 8-án, Debrecenben rendezik majd.

A csapat egyik korábbi mérkőzése:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában