Nool.hu videó

2023.10.12. 15:38

Bozsik Fesztiválon rúgták a bőrt hétvégén a labdarúgópalánták (videó)

Hétvégén az SBTC Utánpótlás Sportközpontban rendeztek Bozsik Fesztivált a két legkisebb korosztály labdarúgói számára.

Langa Attila

Az SBTC szervezésében Bozsik Fesztiválnak adott otthont a klub Utánpótlás Sportközpontja vasárnap délelőtt, amely alkalmával a legkisebb korosztályok kaptak lehetőséget, hogy megmérkőzzenek egymással. A fekete-fehérek két utánpótlásedzője is értékelte a megmérettetést, továbbá a videóösszeállításunkban a szervezők részéről Kobka Viktor UP vezető mondta el gondolatait.

Bozó Patrik, az SBTC U7-es csapat edzője: – Két csapattal voltunk jelen a tornán. Az egyik együttest kollégám, Grexa Szabolcs irányította, míg a másik gárdánál én voltam jelen. Szebbnél szebb gólokat szereztünk, a gyerekek nagyon ügyesek voltak és jól érezték magukat. Szeretném megköszönni a szülőknek is a támogatást. Hajrá Stécé!

Miklós Martin, az SBTC U9-es csapat edzője: – A második Bozsik tornán is két csapatot indítottunk. Mindkét együttesben nagyon ügyesek voltak a gyerekek, amiket edzesen szoktunk gyakorolni, már egyre többször mutatkozott meg a mérkőzéseken, így ennek nagyon örülök. Gratulálok a gyerekeknek, hajrá SBTC!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában