Váratlan találkozás

2024.06.26. 15:33

Győzike egy amerikai szupersztárral találkozott Dubajban

Jason Derulo volt a Gáspár család szomszédja Dubaj egyik legdrágább szállodájában. Győzike hosszasan tudott beszélgetni az amerikai szupersztárral, aki a showman szerint nagyon közvetlen volt.

Nool.hu

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Ciprus után Dubajban ünnepelte Evelin 30. születésnapját Győzike és a családja. A több hetes kikapcsolódás pillanatairól folyamatosan posztolt Evelin és Virág is, luxuséttermekből, tengerpartokról osztottak meg szelfiket, de lengén öltözött fotókkal is megörvendeztették a követőiket. 

Győzike Dubajban találkozott a szupersztárral
Győzike szerint nagyon közvetlen volt az amerikai énekes, Jason Derulo
Forrás: TV2 Tények Plusz

A család Dubaj egyik legdrágább szállodájában töltött el pár napot, ahol éppen akkor tartózkodott ott Jason Derulo amerikai szupersztár is.

A showman a Tények Plusznak elárulta, hogy hosszasan beszélgetett az énekessel, aki szerinte kiköpött mása.

Az Evelin nézte az ő instáját és mondta, hogy apa, a Derulo most volt reggelizni. Mondom micsoda? Nézem, látom, hogy láttam a szobát a szőnyeget és mentünk le másnap vacsorázni, és összetalálkoztunk vele. És akkor elmondta Evelin neki, hogy én vagyok Gáspár Győző

– mesélte Győző.

A showman szerint a világsztár nagyon közvetlen volt, szívesen beszélgetett velük.

A Derulo ugyanolyan, mint Gáspár Győző. Nem sietett, nem rohant fotózkodott, kedves volt, és ebbe a legszebb, hogy Virág azt se tudta, hogy ki ez, mert ez a korosztály nem ezt hallgatja. Ez a korosztály nem tudja. Én meg hát na gyerekek azért azok az öltönyök, ahogy ő viseli, ahogy ő Nicki Minajjal duettezik, Acapulco az az életem, az a nótám

– tette hozzá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában