Labdarúgás

2023.08.24. 19:00

Északnyugaton is pattog majd hétvégén a labda a Nógrád vármegyei harmadosztályban

A második forduló mérkőzéseivel folytatódik hétvégén a vármegyei III. osztály, északnyugati csoportjának megmérettetése.

Nool.hu

Nógrád Vármegyei III. osztály, Északnyugati csoport, 2. forduló:

Rétság FC (4.) – Dejtár SE (1.)

Rétság, vasárnap 17 óra.

Két győzelemmel rajtoló együttes csaphat majd össze Rétságon, amelyen inkább a vendégek számítanak esélyesnek az elmúlt szezont, valamint a nagyarányú szezonnyitó győzelmüket tekintve.

Tippünk: 1–3.

Bernecebaráti-Kemence (7.) – Nógrádsipeki SE (5.)

Kemence, vasárnap, 17 óra.

Az első fordulóban vesztesként hagyta el a pályát a Bernecebaráti és a Nógrádsipek, így minden bizonnyal mindkét gárda szeretne javítani, és megszerezni első pontjait. Esélyesebbnek szerintünk a vendégek tűnhetnek, de a hazaiak otthon bármire képesek lehetnek.

Tippünk: 2–2.

Patak FC (3.) – Borsosberény SE (8.)

Patak, vasárnap, 17 óra.

A hazaiak sikerrel kezdték a bajnokságot, amelyet otthonukban szeretnék is győzelemmel folytatni, az első körben kiütéses vereséget elszenvedő Borsosberény ellen, amelyre nagy esély van.

Tippünk: 6-1.

Érsekvadkerti SE II. (2.) – Ipolyszögi SE (6.)

Érsekvadkert, vasárnap, 17 óra.

Az Érsekvadkert kettes csapata hazai pályán fogadja egy gól gazdag idegenbeli siker után, az első fordulóban vereséget szenvedő ipolyszögieket, így nem is lehet kérdés, hogy az osztály egyik legerősebb együttese számít otthonában az összecsapás favoritjának.

Tippünk: 6–2.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában