Moziműsor

2 órája

Madách Mozi: ezt vetíti csütörtökön a balassagyarmati mozi – október 24.

Ha egy kis mozi a ma délutáni vagy esti kikapcsolódás, akkor mutatjuk a kínálatot.

Nool.hu

Madách Mozi

Madách Mozi, mozi, moziműsor
Mutatjuk a Madách Mozi mai filmes kínálatát
Forrás: Shutterstock

Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky utca 8. – Telefonszám: +36-35-315-405
Október 24., csütörtök

Venom - Az utolsó menet – akció, kaland, sci-fi (16) 13:30, 15:30, 17:453D, 20:00 3D
A vad robot – animáció, családi, dráma (12) 14:00, 15:45
Vakarcs – kaland, családi, vígjáték (6) 14:00
Barátom, a pingvin – kaland, vígjáték (6) 16:00

Mosolyogj 2 – horror, misztikus, thriller (18) 17:45, 20:00
Az új világkörüli turnéjára készülő popvilágsztár, Skye Riley (Naomi Scott) egyre rémisztőbb és megmagyarázhatatlanabb eseményeket él át. Az egyre fokozódó borzalmak és a hírnév terhei miatt arra kényszerül, hogy szembenézzen sötét múltjával, mert csak így nyerheti vissza az irányítást a saját élete fölött, mielőtt az végképp káoszba fulladna…

Fekete pont – dráma (12) 18:00
Ájuldozó gyerekek és végeláthatatlan beszédek az ünnepélyes tanévnyitón. Finomfőzelék és hipós felmosóvíz jellegzetes szaga a menzán. A Berlinből hazaköltözött tízéves Palkó (Paul Mátis) csodálkozva szemléli egy átlagos magyar iskola mindennapjait. Egyedül Juci néni (Mészöly Anna), a pályakezdő tanárnő érti őt meg igazán, aki szintén elszenvedője a házmester-kultúrában megragadt intézményi rendszernek. A helyenként groteszkbe hajló, örkényi hagyományokat tovább vivő Fekete pont számos hazai producer együttműködésében, független alkotásként valósult meg.

Apák gyöngye – dráma, vígjáték (12) 14:00, 18:00, 20:00
Andy Goodrich (Michael Keaton) élete totálisan felborul, amikor felesége váratlanul elvonókúrára megy, és otthagyja férjét két kisgyerekükkel. Andy így az első házasságából született nagylányának, Grace-nek (Mila Kunis) a segítségére szorul. Miközben az eddig nem tapasztalt, hatalmas kihívásoknak próbál megfelelni, Andy Grace szeme előtt válik valódi apává, amilyen neki sosem lehetett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában