Bajnokok Ligája

3 órája

Gulácsi Péter: nyomás alatt vagyunk

Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa szerint a Liverpool elleni szerda esti hazai vereség után a folytatásban már nyomás alatt játszanak majd a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszában.

MW

Gulácsi Péter Düsseldorfban 2024. szeptember 7-én

Forrás: MW

Fotó: Koncz Márton

Az exlipcsei Szoboszlai Dominikkal felálló angol csapat Darwin Núnez 27. percben szerzett góljával győzött, és ezzel továbbra is százszázalékos, ugyanakkor a Leipzignek három forduló után nincs pontja.

Ez nagyon kiábrándító! Már most nyomás alatt vagyunk. Még van öt mérkőzésünk hátra, ezek szintén nem lesznek könnyűek

– mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón Gulácsi.

Arne Slot, a liverpooliak vezetőedzője jelezte: nagyon boldogok a győzelem miatt, egy nehéz idegenbeli meccsen gyűjtötték be a három pontot.

Nagyrészt mi irányítottuk a játékot, kivéve talán az utolsó 15 percet, amikor két fontos pillanatban szükségünk volt a védelemre és a kapusunkra. Ha döntetlennel távoztunk volna innen, úgy érezném, hogy tényleg elvesztettünk valamit

– fogalmazott.

A lipcsei Gulácsi és Willi Orbán, valamint a túloldalon Szoboszlai végig a pályán volt.

Három fordulót követően a Liverpool 9 pontjával és 6–1-es gólkülönbségével a második helyen áll, a valamennyi összecsapását egy góllal elveszítő Leipzig pedig a 31. a 36-os főtáblán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában