Moziműsor

2 órája

Kultik Mozi: ezt vetíti csütörtökön a salgótarjáni mozi – október 24.

Ha egy kis mozi a ma esti kikapcsolódás, akkor mutatjuk, hol mit láthattok.

Nool.hu

Kultik Mozi

Kultik Mozi, mozi, moziműsor
Mutatjuk a Kultik Mozi mai filmes kínálatát
Forrás: Shutterstock

Salgótarján, Erzsébet tér 4. - Telefon: +36-32-786-287
Október 24., csütörtök

A vad robot – animáció, családi, dráma (12) 14:20, 16:20
A vad robot Rozzum 7134 (röviden „Roz”), egy jövőbeli robot krónikája, aki egy lakatlan szigeten vetődik partra. A túlélés és felfedezés meséje akkor kezdődik, amikor Roz váratlanul egy árva kisliba védelmezője lesz, akit Derűcsőrrnek nevez el. Együtt harcolnak a túlélésért a zord környezetben, de csak egy különc állatokból álló összetartó csapat segítségével tudnak boldogulni, akik először a barátaik lesznek, majd együtt egy nagy családdá válnak. 

Farkasbőrben - Vár a falka! – akció, animáció, kaland (12) 15:40 ART

The Apprentice – A Trump-sztori – dráma, történelmi, életrajzi (18) 17:40 ART
A Trump-sztori Donald Trump üzleti karrierjének korai éveiben, a '70-'80-as években játszódik. Fókuszában az ingatlanügynök Trump és Roy Cohn ügyész kapcsolata áll, aki Joseph McCarthy szenátorral dolgozott együtt az ötvenes években, a kommunisták ellen folytatott hadjárata idején.

Venom - Az utolsó menet – akció, kaland, sci-fi (16) 18:20 3D, 20:30

Mosolyogj 2 – horror, misztikus, thriller (18) 17:30, 20:00
Az új világkörüli turnéjára készülő popvilágsztár, Skye Riley (Naomi Scott) egyre rémisztőbb és megmagyarázhatatlanabb eseményeket él át. Az egyre fokozódó borzalmak és a hírnév terhei miatt arra kényszerül, hogy szembenézzen sötét múltjával, mert csak így nyerheti vissza az irányítást a saját élete fölött, mielőtt az végképp káoszba fulladna…

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában