Nool.hu videó

2024.07.05. 19:45

Attraction: óriásit robbant a magyar fiatalok előadása Amerikában (videó)

A világhírű America’s Got Talent színpadán adta elő különleges árnyjátékát az Attraction Látványszínház utánpótlása, az Attraction Juniors. A fiataloknak állva tapsolt a közönség, a zsűri pedig négy igennel juttatta tovább az elő show-ba a csapatot.

Nagy Orsolya

Az Attraction Juniors csapata lenyűgözte a zsűrit az amerikai tehetségkutatóban

Forrás: Youtube/Attraction Juniors

Ki ne emlékezne az Attraction Látványszínház egykori sikerére, amikor a Szűcs Zoltán vezette társulat produkciójával megnyerték a Britain’s Got Talent versenyét. Nemrég pedig a salgótarjáni művész fia, Szűcs Márton vezette csapat – melyet 8-18 évesek alkotnak – Los Angelesbe utazott, ahol a világ legnagyobb színpadán mutatták meg tehetségüket. Nem is akárhogyan!

Attraction Juniors
Az álmok valóra válnak címmel mutatta be műsorát az America’s Got Talent színpadán az Attration Juniors
Forrás: Youtube/Attraction Juniors

Világszínpadon az Attraction Juniors társulata

Az America’s Got Talent zsűrijét olyan neves és világhírű sztárok alkotják, mint Sofia Vergara, Heidi Klum, Simon Cowell és Howie Mandel. Ők értékelték a magyar csapat, az Attraction Juniors produkcióját, amellyel a gyerekek bejutottak a legjobb 55 közé, így az élő adásban is megmutathatják magukat majd augusztusban – írta meg az Origo.

Szűcs Zoltán portálunk érdeklődésére elmondta, hogy a fiatalok korábban már beneveztek a Britain’s Got Talent versenyére, de akkor nem jutottak tovább. Nem adták fel azonban, és szerették volna előadásukat bemutatni Amerikában is. A kitartó munka végül meghozta gyümölcsét.

– Az álmok valóra válnak címmel mutatták be műsorukat, amelynek történetét jól átadták a közönség számára, ráadásul több különlegessége is volt. Ez egy teljesen újragondolt árnyprodukció volt, amelynek a végén az utolsó strófát élőben énekelte el a kislány. Megmutatta magát, kilépett az árnyékából, amelyre eddig még nem volt példa egyetlen ilyen stílusú produkcióban sem – idézte fel Szűcs Zoltán. 

Elárulta, hogy a történet üzenete az volt, aki kitartóan küzd és hisz az álmaiban, megtudja azokat valósítani, és elérni a sikereket. Hozzátette: egy másik különlegessége volt az előadásnak, hogy ez volt az amerikai tehetségkutató történetében az első, hogy a híres énekesnő, Taylor Swift számát használhatta valaki. Tudni kell ugyanis, hogy ő maga még soha senkinek nem engedélyezte ezt. Korábban egyébként, amikor az Attraction Látványszínház megnyerte a brit versenyt, jelen volt az énekesnő és nagyon tetszett neki a produkció. Feltehetően ez is közrejátszott döntésében, hogy a csapat megkapta az engedélyt. Ez pedig egy óriási és fantasztikus dolog.

Magyarországon is színvonalas előadással készülnek

A salgótarjáni származású művész arra is kitért, hogy a fiatalok rengeteget dolgoztak a fellépés előtt, hiszen több mint hat hónapot készültek iskola mellett és úgy, hogy az iskolai eredményük nem romlott.

– Nagyon büszke vagyok rájuk és megérdemelték, hogy tovább jutottak. A zsűrinek is nagyon tetszett a produkció, a közönség pedig állva tapsolt. Most már elkezdtük a felkészülést az augusztusi élő show-ra, ráadásul idén ősszel először adunk majd Budapesten, az Arénában egész estés, önálló műsort. Itt már a gyerekek is fellépnek. Reméljük, mint nyertesek – fogalmazott Szűcs Zoltán, aki hozzátette, lesznek még meglepetések a közönség számára idén. Ez ugyanis egy nagyon meghatározó év a látványszínház számára.

Íme a lenyűgöző produkció!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában