Utazás és élmények

6 órája

Nyuszi úr Nógrádban pózolt a kamerának

Az Instagramon ismertté vált állatfigura a napokban megosztotta utazási élményeit. Nyuszi úr ezúttal Nógrádban járt, ahol több várost és természeti kincset is felfedezett.

Godó Kitti

Az Instagramon létezik egy Nyuszi_ur névvel regisztrált fiók, ahol a fényképgyűjtemény koncepciója szerint egy plüss nyúl "utazik" és készít fotókat a nyaralás és kirándulás pillanatairól. Járt már Szlovákiában, ott volt a dunai árvíznél, pihent a Balatonnál és ezúttal eljutott Nógrád vármegyébe is. A három poszt alapján Salgótarjánban, Szécsényben és a Komravölgyi víztározónál járt. 

Nyuszi úr a Salgótarjáni Öblösüveggyár előtt
Nyuszi úr a Salgótarjáni Öblösüveggyár előtt
Forrás: Instagram

Nyuszi úr felfedezte Nógrádot

Nyuszi úr ezúttal Nógrád megyét szemelte ki magának. Megcsodálta a szocreál építészet és szobrászat korlenyomatát Salgótarjánban. Az öblösüveggyárat, az üvegfúvókról készült szobrot, illetve a városközpontban ácsorgó mozdonyt is lefotózta. Szécsényben a ferences templomnál járt és készített emlékeket fényképek formájában. Mihálygergén pedig a víztározó előtt pózolt.

Fényképek a világ minden tájáról

Az ötlet, hogy tárgyat személyesítünk meg és utaztatjuk körbe a világon, tulajdonképpen nem új. Az Amélie csodálatos élete című közismert filmben is szerepel egy törpe, aki furcsa módon " ellóg" otthonról és hazaküldi postán a magáról készített fotókat. A törpe tulajdonosa pedig megdöbbenve gyűjti és nézegeti a vakáció képeit, amit a kerti törpe rendszeresen küld neki.

Az Amélie csodálatos élete című film kerti törpéjének fotói
Az Amélie csodálatos élete című film kerti törpéjének fotói
Forrás: https://aszomszedkertje.blog.hu/

Ha szeretnéd megnézni a többi fotót is Nyuszi úrtól, azt ide kattintva megteheted.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában