Ávízi védekezés

9 órája

Nógrádi önkéntesek is segédkeznek a Duna mentén az árvíz elleni védekezésben

Balla Mihály országgyűlési képviselő a Facebook oldalán számolt be róla, hogy a nógrádi önkéntesekkel közösen segédkeznek a Duna mentén az árvíz elleni védekezésben.

Lászlók Judit

„Kedden Kismarosra, szerdán pedig Vácra osztották be a nógrádi csapatot. Az általunk megtöltött homokzsákokat vitték ki a gátra, ahol vízügyi és katasztrófavédelmi szakemberek, katonák építik a gátat Vác alsóvárosban” – közölte az országgyűlési képviselő. Hozzátette: „Találkoztunk a segítők között egyetemistákkal, az ország más részéről érkező önkéntesekkel, civil szervezetekkel és mintegy száz kereszténydemokrata önkéntessel. A csapatokat erősítette Juhász Hajnalka, Rétvári Bence, Menczer Tamás és Vejkey Imre képviselőtársaim és Mága Zoltán hegedűművész.” 

Az országgyűlési képviselő a bejegyzésben köszönetet mondott minden önkéntesnek és helyi segítőnek, akik gondoskodtak az árvíz elleni védekezésben résztvevők ellátásáról is. Majd felhívta a figyelmet arra, akik szívesen részt vennének az árvíz elleni védekezésben, azok az irodájuk +36 20 824 9083-as telefonszámán keresztül tudnak jelentkezni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában