Rászoruló családok

2024.08.30. 12:49

Péntek reggeltől átvehetők az ingyenes tanszercsomagok a salgótarjáni iskolában

Idén ismét ingyenes tanszercsomagokat kapnak a Salgótarjáni Általános Iskola Petőfi Sándor Tagiskolája gyermekvédelmi kedvezményben részesülő tanulói.

Veres Edina

Ingyenes tanszercsomagot osztanak a következő napokban a Salgótarjáni Általános Iskola Petőfi Sándor Tagiskolájában. Az oktatási intézmény Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a 2024/2025-ös tanévben ismét ingyenes tanszercsomagot kaphatnak a gyermekvédelmi kedvezményben részesülő 1-8. évfolyamos tanulók. Mint írták, a kezdeményezés „Az alapvető anyag támogatás biztosítása iskoláskorú gyermeket nevelő rászoruló családok részére” című projekt keretében valósul meg. Az ingyenes tanszercsomagok kiosztása augusztus 30-án, pénteken és szeptember 2-án, hétfőn 8 és 12 óra között zajlik majd. A bejegyzésből az is kiderült, hogy tanszercsomag átvételéhez szükséges a gyermek lakcímkártyája, valamint az érvényes rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultság megállapításáról szóló – azaz GYVT – határozat. A dokumentumot az érintetteknek magukkal kell vinniük az említett időpontban, ha előzőleg még nem adták le az iskolában. A tagiskola posztjában végül arra is felhívták a figyelmet, hogy a tanszercsomagokat csak szülő veheti át.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában