Biztonság

2024.09.14. 14:16

Gondoskodtak a versenyzők biztonságáról a nógrádi önkéntesek

Lászlók Judit

Az Ipoly-völgyi Különleges Mentők a Facebook-oldalukon számoltak be arról, miszerint a Börzsönyi Hegyimentő Szolgálat önkénteseivel közösen idén is gondoskodtak a közelmúltban megrendezett Börzsöny Trail MTB Maraton versenyzőinek a biztonságáról. 

„Az Ipoly Erdő ZRt. és a Superior Racing Team idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Börzsöny Trail MTB Maratont.”– olvasható a bejegyzésben. Hozzátették: „A résztvevők a Diósjenői Erdei Szabadidőparkból indultak, és 10, 30, illetve 60 kilométeres távot tekertek végig a Börzsöny legszebb és legmagasabb tájain. A nehéz terepen egyesületünk, valamint együttműködő partnerünk, a Börzsönyi Hegyimentő Szolgálat önkéntesei közösen gondoskodtak a versenyzők biztonságáról öt terepjáró gépkocsival, egy sérültszállító utánfutóval felszerelt quaddal, valamint mentőápolókkal, tűzoltókkal és képzett elsősegélynyújtókkal.” – írták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában