Nemzetközi Tűzoltóhidak

2024.08.30. 11:48

Nemzetközi Tűzoltóhidak: szombaton tartják az önkéntes tűzoltók határmenti rendezvényét

Augusztus 31-én, szombaton ismételten megrendezésre kerül a Nemzetközi Tűzoltóhidak Magyar-Szlovák Önkéntes Tűzoltók közös rendezvénye Balassagyarmaton és Tótgyarmaton, az Ipoly mindkét partján – adta hírül honlapján a Nógrád Vármegyei Tűzoltó Szövetség.

Lászlók Judit

„A rendezvényre ellátogatók betekintést nyerhetnek az önkéntes lánglovagok életébe, megnézhetik a tűzoltó felszereléseket, láthatnak tűzoltó versenyt, kutyás bemutatót, lesz még habparty, csónakozás az Ipolyon, fellép az Orion együttes, végül a rendezvényt az Ipoly feletti megvilágított tűzoltó vízfüggöny zárja.” olvasható a honlapon

A közzétett felhívás szerint a program 13 órakor kezdődik a pályázatban résztvevő partnerek találkozójával. Majd 14 órakor ünnepélyesen is megnyitják a rendezvényt. Ezt követi a tűzoltók és a járművek gyülekezője a szlovák oldalon, majd a felvonulás, illetve kutyás bemutatók is várják a látogatókat. Aztán 16 órakor kezdetét veszi az Ipoly-Kupa- nemzetközi tűzoltóverseny. Eközben a kamionparkolóban habpartyval, kulturális műsorral, valamint a gyermekeknek ügyességi játékokkal is kedveskednek a szervezők. Továbbá csónakozásra is lesz lehetőség az Ipolyon. Ezt követi 19 órakor a verseny kiértékelése és a tombolahúzás. Az eseményt végül az Ipoly feletti megvilágított tűzoltó vízfüggönnyel zárják majd. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában