Nool.hu videó

2024.08.04. 17:25

Mulatási: hatalmas bulit csapott Jolly az etesi falunapon (fotók, videó)

A borongós idő sem tudta elvenni a helyiek, illetve a környékbeliek kedvét attól, hogy egy hatalmasat bulizzanak a magyar mulatós zene koronázatlan királyával, azaz Jollyval. Több százan érkeztek az apró falu művelődési házának az udvarára szombaton, hogy egy kiváló délutánt töltsenek el együtt.

Gerhát Karina

A rendezvény a délelőtti órákban főzőversennyel vette kezdetét, amelyen legfőképp a helyi baráti társaságok mérettették meg magukat, és készítettek finomabbnál finomabb fogásokat. Az eredményhirdetést követően Matúz Gábor polgármester ünnepélyesen is megnyitotta a rendezvényt. Ezt követően pedig a hagyományokhoz hűen átadták az Etes Községért Közalapítvány Emlékplakettet is.

Igazi mulatási hangulat uralkodott az etesi falunapon
Igazi mulatási hangulat uralkodott az etesi falunapon
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool.hu

Ezt az elismerést idén Szűcsné Mátrai Éva vehette át, aki hosszú esztendők óta meghatározó szerepet tölt be a község életében. Rengeteg gyermeket vezetett már be a matematika rejtelmeibe is, hiszen 1976. szeptember 1-je óta tanít a helyi általános iskolában. 2000-től pedig egészen nyugdíjba vonulásáig igazgatóként is tevékenykedett az intézményben. Mai napig sem tudott elszakadni szeretett hivatásától, hiszen még most is tanítja a helyi gyermekeket.

 

Délután vette kezdetét a mulatási

Ezen megható pillanatok után pedig a felhőtlen szórakozásé volt a főszerep. Elsőként a helyi tehetségek léptek színpadra, majd őket követte a Two Cross formáció, amelynek rapper énekese Károlyi Róbert, a Sztárban sztár leszek! egykori versenyzője.

A hangulatbombát azonban egyértelműen Jolly robbantotta fel. Szinte kivétel nélkül mindenki vele énekelte a legnagyobb mulatós slágereket, de többen még táncra is perdültek az egyórás koncert alatt. Ezt követően pedig éjszakába nyúlóan tartott az utcabál, amelyen Verebélyi Csaba szolgáltatta a talpalávalót.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában