Szandi Rock Band

2024.09.17. 15:59

Klippremier: Alapi Istvánnal alapított rockzenekart Szandi

A napokban debütált a Szandi Rock Band nevű vadiúj rockzenekar videóklipje, amelynek gitárosa a salgótarjáni származású Alapi István.

Nool.hu

Mint arról korábban beszámoltunk: Alapi István ismét nagy fába vágta a fejszéjét. A salgótarjáni származású gitáros rejtélyes bejegyzéssel jelentkezett a közösségi oldalán az elmúlt napokban. Mint megírtuk: az örökifjú nógrádi gitárvirtuóz legújabb projektjében Pintácsi Alexandra, alias Szandi és férje Bogdán Csaba is fel fog tűnni.

Bár még csak múlt pénteken volt a közös produkció klippremierje, már több mint ötezer megtekintésnél jár a legnépszerűbb videómegosztó portálon
Bár még csak múlt pénteken volt a klippremier, a videó már több mint ötezer megtekintésnél jár a Youtube-on
Forrás: Szandi hivatalos Facebook-oldala 

A képek és a forgatásról készült werkfilm egy új közös klip megszületését engedte sejtetni, de az érintett felek a megjelenés napjáig semmi konkrétat nem árultak el. A közös munka gyümölcse a minap debütált Alapi Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján. Utóbbin már több mint ötezer megtekintésnél jár a videóklip.

Hallgassatok bele Ti is!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!