Közlekedés

2024.07.08. 07:11

Útinform: erre számíthatsz ma megyénk közútjain – július 8.

Óvatosan közlekedjetek az utakon!

Nool.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint aszfaltoznak az M3-as autópályán, Gödöllő és Bag között. A 31-es és 37-es kilométer között, Vásárosnamény felé a forgalom most a leállósávon és az ellenkező oldal belső sávján halad, míg Budapest felé ugyanúgy a külső és a leállósáv járható. A munkavégzésnél mindkét irányban lassul a forgalom!

Útinform Nógrád vármegye
Az Útinform tájékoztatása szerint karbantartási munkálatok miatt a megye több pontján számíthatunk a forgalom lassulására
Forrás: Shutterstock

A 21-es jelű Hatvan-Somoskőújfalu elsőrendű főúton, Kisterenye belterületén aszfaltmarás (országhatár irányába) miatt egy forgalmi sávot lezárnak, ez lassíthatja a forgalmat. A 2304-es Salgótarján-Zabar összekötő úton környezeti probléma miatt félpályás útlezárás van érvényben.

A 22-es számú főúton, Ságújfalu belterületén közműépítés miatt útszűkület lassítja a forgalmat. A 2206-os összekötő úton Mihálygerge és Litke között híd- és áteresz javítás van folyamatban. A 2309-es összekötő úton Bátonyterenye belterületén hídépítési munkálatok miatt teljes útlezárás van érvényben.

További részletek az Útinform térképén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában