Nool.hu podcast

2024.07.02. 06:45

Salgótarjánban is kamatoztatja tudását a sokoldalú színházi ember (podcast)

Minden út a színházba vezet – ezt vallja Pető Martin, akinek már általános iskolában egyirányú utat mutattak a színpad felé az iskolai szereplései, és később sem kanyarodott el útja a világot jelentő deszkáktól... Sőt!

Nool.hu

Pető Martin a színházak világát kívülről-belülről ismeri

Forrás: Hír FM

Fotó: Andó Ákos

A salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház kelléktárának vezetője a teátrumok világának szinte valamennyi folyamatát ismeri: dolgozott műszaki vonalon, művészként a mai napig is feltűnik kisebb szerepekben; Salgótarjánban láthattuk, mint a Csókos asszony tűzoltója, vagy legutóbb a Valahol Európában, de operett- és musicalslágereket is szívesen énekel különböző összeállításokban.

Pető Martin ráadásul mindkét oldalról, a színpadon innen és túlról is ismeri e világot, hiszen a Pesti Royal Színház alapító-igazgatójaként maga is sokat dolgozik azon, hogy egy-egy produkció színpadra állításának teljes folyamatát összefogja az anyagiak megszerzésétől a díszlettervezésen át a társulat tagjainak kiválasztásáig.

Hallgassatok bele podcastünkbe!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában