Nool.hu podcast

2024.07.01. 13:50

Sporteredményeikkel messzire viszik Salgótarján jó hírét (podcast)

Sportösszefoglalónkba atlétikai hírek, egy válogatott meghívó, illetve egy úszósiker került be.

Nool.hu

Bakos László, Puskás Bálint és Tóth Zsófia Zsanett

Forrás: Hír FM

Fotó: Andó Ákos

A Salgótarjáni Atlétikai Club utánpótlás-korú versenyzői számára sűrű, versenyekkel teli időszak volt az elmúlt időszak, korosztályos bajnokságok és rangos felkészülési verseny is szerepelt naptárukban. Bakos Lászlóval, a klub elnökével közösen elemeztük az elért eredményeket, illetve az elmúlt hetek legnagyobb sikerét, nevezetesen Puskás Bálint meghívóját a korosztályos válogatott brnoi versenyére. Megszólaltattuk a salgótarjániak legújabb válogatott atlétáját is, aki brnoi élményeiről és jövőbeli reményeiről is beszélt.

Az elmúlt évi sikeres szereplését is felülmúlva ismét kvalifikálta magát az év végi nyílt vízi úszó világkupa-döntőre az Oceanmen versenysorozat olaszországi állomásán a salgótarjáni Tóth Zsófia Zsanett. A nem éppen versenyzőbarát körülmények ellenére másodikként zárta a rövidített távú versenyt, így jogot szerzett arra, hogy év végén Dubaiban a világ legjobbjai között is megmérettesse magát. 

Hallgassatok bele podcastünkbe!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában