Gyereknap

2024.05.30. 19:19

Gáspár Zsolti több nógrádi településen is meglepetést okozott

Gáspár Zsolti, avagy a sokak által Zsolti gazdaként ismert műsorvezető gyereknap alkalmából sem tétlenkedett. Több nyugat-nógrádi településen is meglepte a kicsiket.

Nool.hu

Gáspár Zsolti egész évben rengeteg kilométert utazik azért, hogy mosolyt csaljon a gyerekek arcára. Beszámolói szerint nem csak a kórházak gyerekosztályaira viszi el személyesen az adományait szerte az országban, hanem a nógrádi településeken élő csemetéknek  is jut azokból. Az elmúlt hétvégén a mohorai gyereknapra látogatott Siposné Velkovics Valéria meghívására, ahol a lángos sütésen kívül gyümölcsöt, édességet és üdítőt is osztott a gyerekseregnek.

Gáspár Zsolti gyereknap alkalmából is meglepte a csemetéket
Gáspár Zsolti gyereknap alkalmából is meglepte a csemetéket
Forrás: Beküldött fotó

A hét elején pedig Patakon Pincze Gábor alpolgármester segítségével a helyi óvodásokat és az iskolásokat lepte meg gyermeknapi csomagokkal, ahol a legkisebbek versekkel és énekekkel köszöntötték a vendégüket. Borsosberényben és Tolmácson már visszatérő látogatónak számít a celeb, ott kedden Molnárné Gere Rita és Hajnis Ferenc polgármesterek segítségét kérte, hogy a települések gyermekeit is meglephesse a csomagokkal.

– Számomra minden gyermek egyforma, nem tehetünk különbséget. Örülök annak, hogy mindig szeretettel fogadnak a nógrádi településeken is, én pedig segítek, ahol tudok – mondta el portálunknak Gáspár Zsolti, akinek ezúttal is akadtak segítői. Vele tartott édesapja, idősebb Gáspár Győző és menedzsere, Molnár Péter is, így összesen ötszáz gyermeknapi csomagot tudtak kiosztani.

Hazafelé az ipolyszögi óvodásokat is meglepte Gáspár Zsolti és csapata

  – Tisztában vagyok vele, hogy itt több a hátrányos helyzetű gyermek, jó helyre kerülnek a csomagok, így hazafelé úgy döntöttük, hogy az itteni óvodásoknak is örömet szerzünk – újságolta Zsolti gazda. Azt is elárulta, hogy jövő héten újabb településekre látogatnak majd el: a sziráki, a tereskei és a kállói gyerek is számíthatnak a meglepetésre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában