Top10

2024.03.04. 06:50

Nógrád első szabadstrandja, lovasbál és Tündérszépek – ezeket olvastátok a legtöbben múlt héten

Összeválogattuk a hét legolvasottabb cikkeit nektek. Íme, ezek voltak az elmúlt 168 óra legolvasottabb cikkei Nógrád vármegyében.

Nool.hu

10. Méltó emléket állítanak a tarjáni gimnáziumnak a 100. évforduló alkalmából készült nyertes filmek

A salgótarjáni Dornyay Béla Múzeumban hétfőn délután kezdődött el a Múzeum Baráti Kör egyesület különleges programja, amelyen a résztvevők a tavalyi Nagy Iván Honismereti Pályázat nyertes filmjeinek rövidített változatait tekinthették meg.

9. Új üzlettel gazdagodott Salgótarján: megnyitott a Kik

Hivatalosan is átadták a megyeszékhelyen az új Kik üzletet szerda délelőtt, amely csütörtökön már a vásárlók előtt is megnyitja kapuit.

8. A hátrányos helyzetű nógrádi településeken még ma is esélyt ad és értéket teremt a közmunka

Volt olyan időszak, amikor a közfoglalkoztatásban nyolcezernél is többen dolgoztak Nógrád megyében. Napjainkra a közmunkások jelentős része a gazdasági szférában helyezkedett el, így egyes településeken már más oldja meg az addig általuk végzett feladatokat. 

7. Nógrád legaktívabb testnevelőit és iskoláit díjazták

Új elismerési formát vezettek be a testnevelők munkáját díjazva, csütörtökön a Vármegyeháza dísztermében köszöntötték a pedagógusokat és intézményvezetőket.

6. Szabadidejében is elhivatottan szolgálja a közösséget a kitüntetett nógrádi polgármester

Átadták, köztük az Év Polgárőr Polgármestere-díjat, amit a 2023-as évi kiemelkedő tevékenysége miatt Varga Richárd, Nógrád polgármestere vehetett át.

5. Tündérszépek, figyelem! – salgótarjáni mesterkozmetikus árulta el a gyönyörű bőr titkát

Szalai-Domonkos Szilvia hasznos tanácsokkal látta el leendő Tündérszépeinket.

4. Rangos díjjal ismerték el a három nógrádi település védőnőjének áldozatos munkáját

Perczéné Mócsány Gyöngyi Rimóc, Hollókő és Nagylóc védőnője érdemelte ki idén vármegyénkben egyedüliként a Steller Mária-díjat.

3. Sebestyén Balázs szerint Nógrádban fél gőz is elég, úgysem értik...

Sebestyén Balázs azzal viccelődött, hogy a balassagyarmatiak nem értik meg új Rádió1-es kollégájuk, Ráskó Eszter stand up-előadását.

2. A táncparketten is „nyeregben” voltak a nógrádi lovasok 

Báli ruhára cserélték a felszerelésüket szűkebb hazánk lovasai a negyedik Nógrád Vármegyei Lovasbál idejére, amelynek a bátonyterenyei Szekér Fogadó és Étterem adott otthont.

1. Nyáron nyit Nógrád első szabadstrandja

A vármegye egyetlen ingyenes szabadstrandja várja majd a fürdőzőket Balassagyarmaton. Az önkormányzat strandot alakít ki a Nyírjes legnagyobb taván, így a nyári kánikulában már két strandon is ingyenesen hűsölhetnek majd a gyarmatiak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában