Top 10

2024.02.05. 06:50

Gazdabál, ősi gyógymód és a jövő Salgótarjánja – ezeket olvastátok a legtöbben múlt héten

Összeválogattuk a hét legolvasottabb cikkeit nektek. Íme, ezek voltak az elmúlt 168 óra legfontosabb eseményei Nógrád vármegyében.

Nool.hu

10. Letért az útról, majd árokba hajtott egy személyautó Nagylóc és Szécsény között csütörtök délután. 

9. Megyeri László ismét büszke lehet egy tanítványára, hiszen Sirkó Dalma aranyérmet szerzett az országos versenyen.

8. A Nyugat-nógrádi polgármesterek számára tartottak találkozót csütörtökön Nógrádon, a művelődési házban. 

7. A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy 36 éves nő és 38 esztendős férje ellen, akik egy illatszerüzletben inzultálták a férfi nőismerősét.

6. A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 48 éves budapesti nő ellen, aki komoly veszélynek tette ki ismerőse idős édesanyját.

5. Aki rendszeresen böngészi a megyei használtautó piaci kínálatot, most egy nem mindennapi vétellel találhatja szemben magát.

4. Palkovics Viktor rendőr alezredes, rendőrségi főtanácsos a Szécsényi Rendőrkapitányság új vezetője.

3. Salgótarján, a nógrádi megyeszékhely, ma ünnepli 102. születésnapját. E jeles alkalomból vettük a bátorságot – na és persze a mesterséges intelligencia segítségét – és elkészítettünk egy különleges videós összeállítás, amely egy merész és izgalmas jövőképet vázol fel: hogyan nézhet ki Salgótarján 100 év múlva.

2. A farsangi báli szezon csúcsán rendezték meg szombaton az első Nógrád megyei gazdabált, amelynek a bátonyterenyei Szekér Fogadó és Étterem adott otthont. 

1. Az egészséges életmódról, de egy több ezer éves ősi gyógymódról is beszélt portálunknak a Nógrád vármegyében élő Stőhr Gréta, aki holisztikus táplálkozási és életmód-tanácsadó, ayurvéda konzulens és terapeuta, vegán séf, valamint szerző.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában