Vágányzár

2023.05.12. 10:09

Hetekig vonatpótló buszok közlekednek a Balassagyarmat–Ipolytarnóc vonalon

A város önkormányzata a közösségi oldalán számolt be arról, hogy az Aszód–Balassagyarmat vonalon előre tervezett éjszakai karbantartást végeznek a vasúti pályán, Galgamácsa és Balassagyarmat között május 27-ig, szombaton éjfélig.

Lászlók Judit

A zajterheléssel járó éjszakai munkavégzés miatt a lakosság megértését és türelmét kéri a vasúttársaság.

A közleményben kitérnek arra is, hogy a Balassagyarmat–Ipolytarnóc vonalon május 27-ig, szombatig végzett pályakarbantartási munkák miatt valamennyi S790-es vonat helyett pótlóbusz közlekedik. Azok útvonala a településeken jelentősen eltér a vasútállomások helyétől, Őrhalomban az Iskola nevű Volánbusz megállóhelyen, Hugyagon a Községháza megállónál, Szécsényben a vasútállomás bejárati út nevű Volánbusz megállónál, Ludányhalásziban a Szociális otthonnál, Nógrádszakálban az autóbusz váróteremnél, Litkén pedig a kultúrháznál lévő autóbusz megállóhelyen állnak meg a járatok. Az Aszód–Balassagyarmat és Galgamácsa–Vácrátót–Vác vonalszakaszok menetrendje változatlan, ott a megszokottak szerint közlekednek a vonatok.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában