Zombik kergettek boszorkányokat a salgótarjáni atléták edzésén (fotók, videó)

Ismét különleges edzést tartott a Salgótarjáni Atlétikai Club (SAC) utánpótlás edzője.

Bakos László

A napokban zombik, boszorkányok és vámpírok lepték el a salgótarjáni Kodály Zoltán tagiskola tornatermét. Ez azonban senkit sem lepett meg, hiszen különleges feladatokkal és cukorkákkal várták őket a társaik. A rendhagyó halloweeni edzésen volt „szellemes szaladgálás”, „erdei seprűhajsza”, „a tökös és a töketlen”, „tök jó”, „cukortolvaj”, „célba cukor” és „rémes páros” fantázianevű feladat is. A vidám hangulatú foglalkozás végén aztán a fiatalok gyűjthették a cukrokat, amiket a SAC és a szülők biztosítottak.

Halloweeni edzés: cukrokat gyűjtöttek a boszorkányok is
Halloweeni edzés: cukrokat gyűjtöttek a boszorkányok is
Fotó: Bakos László / Forrás: Nool.hu

A halloweeni edzés már hagyomány

Nem ez volt a klub utánpótlás edzőjének első ilyen kezdeményezése, az ijesztgetős tréning évek óta hagyomány már, de Mrakics Nikolett aki természetesen szintén jelmezbe bújt mikuláskor és farsangkor is különleges foglalkozást tart a mintegy két tucat tanítványának.

A fiatalok a kemény munkától sem riadnak vissza, a következő egy hétben három verseny is vár rájuk. A hétvégi gyermek Budapest-bajnokság után a salgótarjáni Október 23-ai emlékfutáson is elrajtolnak, október 26-án pedig a SAC szervezésében Balassagyarmaton rendezik majd meg az U10-es és U12-es regionális csapatbajnokságot, ahol a tervek szerint a klubot mintegy negyven atléta palánta képviseli majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában