Nem volt ideális felkészülése az SKSE-nek a pénteki hazai meccs előtt (videó)

Jászberényi sikerét követően az NB I/B, Piros-csoportos pontvadászat negyedik fordulójában a jó erőkből álló Dávid Kornél KA csapatát látja vendégül az SKSE. A Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban pénteken délután öt órakor kezdődő összecsapás előtt Dániel Péter vezetőedző nyilatkozott a klub honlapjának.

Nool.hu

– A heti felkészülés nem alakult igazán ideálisan, hiszen a létesítmény más irányú foglaltsága miatt a városi sportcsarnokban nem tudtak labdás foglalkozásokat tartani. Mindezek ellenére sikerült elvégezni a tervezett munkát?
– Valóban nem ideális ez a helyzet, pláne nem egy hazai mérkőzést megelőző hetén. A csapatszintű dolgokat mindenesetre így is sikerült megvalósítanunk, hiszen ettől függetlenül a hét minden napján tudtunk edzeni, készülni a soron következő összecsapásra.

– Amikor is a Zöld-csoport előző évi bajnokát, a felsőházban is két győzelemmel bemutatkozó Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia együttesét látják vendégül. Mit kell tudni a székesfehérvári gárda összetételéről, erősségeiről és gyenge pontjairól?
– Annak ellenére, hogy valóban frissen feljutott együttesről van szó, mégis nehéz őket újoncnak titulálni. A Szabó Zsolt - Tóth Péter - Zsarko Djurics trió például több évnyi A-csoportos tapasztalattal rendelkezik, de rajtuk kívül is számos, már Piros-csoportos szinten is bizonyított játékos alkotja a keretet. Merőben más stílusú lesz ez találkozó, mint a múlt heti, Jászberény elleni. A fehérváriak lassabb, kontrollkosárlabdát játszanak, kristálytiszta szerepekkel és nagyon egyértelmű hierarchiával. A feladatunk az lesz, hogy kimozdítsuk őket a komfortzónájukból. Ehhez szükségünk lesz szurkolóink segítségére is. Két héttel ezelőtt is jó hangulatban játszhattunk hazai pályán, bízom benne, hogy ez most is így lesz, és ezúttal győzelmet ünnepelhetünk a városi sportcsarnokban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában