Tűzeset

3 órája

Tűz ütött ki egy borsosberényi családi házban, a lángok a tetőt is elérték

Borsosberénybe vonultak a lánglovagok hétfőn reggel. A település egyik családi házában ütött ki tűz.

Veres Edina

Juhász László, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője arról tájékoztatta portálunkat, hogy hétfőn reggel Borsosberényben, a Kossuth úton tűz ütött ki egy családi házban.

Tűz ütött ki egy családi házban, a lángok a tetőt is elérték
Tűz ütött ki egy családi házban, a lángok a tetőt is elérték. Képünk illusztráció.
Forrás: Shutterstock

– Egy száz négyzetméteres ingatlan egyik szobájában keletkeztek a lángok, a tűz az épület tetőszerkezetére is átterjedt – fejtette ki Juhász László, aki azt is hozzátette, hogy a balassagyarmati és a rétsági hivatásos, valamint az érsekvadkerti önkéntes tűzoltók két vízsugárral kezdték oltani a lángokat. A hivatalvezető arra is kitért: az épületben senki nem tartózkodott a tűz keletkezésekor, illetve lakosságvédelmi intézkedésre sem volt szükség.

Frissítés 9:48: 

A helyszínen a tűzoltók eloltották a lángokat. A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján olvasható tájékoztatás szerint az egységek két vízsugárral a tetőn, egy vízsugárral pedig az épületben dolgoztak. Az oltási munkálatokat egy szabadnapos tűzoltó is segítette.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában