Bűnügy

2 órája

Stoppos ült a mobilra, hozzá is ragadt: meglopta segítőjét a bátonyterenyei nő

Meglopta segítőjét egy bátonyterenyei nő. Ma hajnalban a stoppos Bátonyterenyén intett le egy arra autózó férfit, majd az anyósülésen ráült a mobiljára, ami aztán valahogy hozzá is ragadt...

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságra ma hajnalban érkezett a bejelentés, miszerint egy mátraballai férfi autójából ellopta egy stoppos a telefonját. A feljelentés alapján a fiatal nő Bátonyterenye belterületén leintette az arra autózó sértettet és arra kérte, hogy vigye Mátraverebélybe, mert nagyon siet – írja portálunknak megküldött közleményében a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Stoppos nő vitte el a mobilt
Megfújta a férfi mobilját a bátonyterenyei stoppos nő az anyósülésről
Fotó: MW illusztráció

Hozzátették: a sofőr jóhiszeműen fölvette a csípős hajnalon – az állítása szerint – haza igyekvő nőt, aki beült a jobb első ülésre, majd a kérésnek megfelelően a település egyik terén kitette.

Beismerő vallomást tett a 21 éves stoppos nő

A valójában Bátonyterenyén élő 21 éves gyanúsított azonnal kiszúrta az ülésen felejtett mobiltelefont, amelyre ráült, majd kiszállásakor magával vitte. A mobil kalandos útja során a nőtől egy helyi férfihoz került, ahol a készüléket a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai megtalálták és a sértettnek visszaadták. Az elkövetőt a nyomozók a rendőrkapitányságra előállították és lopás miatt kihallgatták. A fiatal nő beismerte tettét. 

Ma már egy másik érdekes lopási ügyről is beszámoltak a nógrádi rendőrök.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában