Együttműködés

2024.09.05. 12:53

Összehangolt akciók során lépnek fel a jogsértések ellen Salgótarjánban és a Karancs-völgyében

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai és a Készenléti Rendőrség egyenruhásai összehangolt akciók során lépnek fel a jogsértések ellen.

Nool.hu

– Az ellenőrzés célja a közúti közlekedés, a közrend és a közbiztonság rendjének a fenntartása, a körözött személyek elfogása, a jogsértő cselekmények elkövetésének a megelőzése, a felderítése, illetve a megszakítása – közleményben tájékoztatta portálunkat a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Összehangolt akciók: hét embert fogtak el az egyenruhások
Összehangolt akciók: hét embert fogtak el az egyenruhások
Forrás: Police.hu

Mint írták: az egyenruhások a Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén – kiemelten a Karancs-völgye településein és a vármegyeszékhely belvárosában – szeptember 3-án végrehajtott ellenőrzés során 72 embert és három járművet ellenőriztek. Az akció keretében az egyenruhások hét embert fogtak el, négyüket kábítószer birtoklása miatt előállították a rendőrkapitányságra, a salgótarjáni nyomozók droggyanús anyagokat foglaltak le tőlük. Az akció ideje alatt a rendőrök több közlekedési szabályszegés miatt is intézkedtek.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a továbbiakban is rendszeresen szervez majd hasonló ellenőrzéseket a belváros és a Karancs-völgyében lévő települések biztonsága érdekében.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában