Bulvár

22 órája

Gáspár Zsolti gyerekei már felnőttek, de nem kérnek a rivaldafényből

Gáspár Zsoltinak három gyermeke már felcseperedett, de nem szeretnének a média világában szerepelni. Mindhárman civil munkát választottak maguknak.

Amennyire jól ismeri az ország Gáspár Győző két lányát, annyira keveset hallani testvére, Gáspár Zsolti három gyermekéről. Nagylánya és ikrei már mindannyian nagykorúak, és megtalálták a foglalkozásukat. Az ikrek, Nikol és Nikolász augusztusban ünneplik 23. születésnapjukat. Sem nővérük, Gabi, sem ők nem kértek az ismertségből soha. - írja a Femina

Az ikrekkel 2022-ben a Batman film premierjén láthattuk utoljára.
Fotó: Profimedia/Trenka Attila
Az ikrekkel 2022-ben a Batman film premierjén láthattuk utoljára.
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Gáspár Zsolti nevét az egész ország ismeri már, azonban a sztár nem erőltette a gyermekeire ezt az utat. Annyi vágya volt, hogy boldognak lássa őket. A fiatalok olyan pályát választhattak maguknak, amiben igazán jól érzik magukat.

Nikol a Metropolitan Egyetemen végzett közgazdászként, amivel a családunk első diplomása lett. Úgy döntött, hogy belevág a mesterképzésbe. Fantasztikus látni, ahogy a gyerekek kiteljesednek, és örömüket lelik abban, amit csinálnak

– ecsetelte büszkén a Hot! magazinnak.

A kisfiam, Nikolász cukrásznak tanul, és hihetetlenül ügyes is benne. Ő is idén végez, és szeretne elhelyezkedni a szakmájában. Olyan, saját recepteken alapuló csodákat süt, hogy az egész család, de még a szomszédság is összeszalad, ha az utcában megérzik, hogy valami készül!

- folytatta Zsolti.

Gabi is megtalálta a neki tetsző utat, ő a családi vállalkozásba segít be.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!