Ludányhalászi gázolás

2023.04.14. 06:50

Szabadnapos ápolónő próbálta meg újraéleszteni a ludányhalászi gázolás áldozatát

A TV2 Tények információi szerint otthonától nem messze, fékezés nélkül gázolta halálra a huszonéves BMW-s csütörtökön a ludányhalászi asszonyt. A község lakossága megdöbbent a történteken.

Ember-Lukács Zsófia

Forrás: TV2

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt április 13-án reggel Ludányhalásziban, a Losonci úton. Egy személygépkocsival közlekedő férfi elütötte az előtte haladó kerékpárost. A biciklis az ütközés következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A TV2 Tények információi szerint az idős asszony épphogy elindult a házából, amikor egy fiatal sofőr fékezés nélkül csapódott neki. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a kerékpár hátsó része szinte teljesen megsemmisült, az ülés is elrepült. Nagyon sokáig küzdöttek a nő életéért, de végül már nem tudták megmenteni, a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

– Egy szabadnapos ápolónő azonnal megkezdte az újraélesztését, melyet a kiérkező bajtársaim emelt szinten folytattak. Hosszú percekig küzdöttek az idős nő életéért, azonban az újraélesztési kísérlet sikertelennek bizonyult – nyilatkozta Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa a TV2-nek.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, egy köztiszteletben álló, helyi család idősebb hölgy tagját gázolták el, aki korábban az önkormányzat dolgozója volt. Az asszonyt szinte mindenki ismerte, az egész települést sokkolta a tragédia.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában