Nyugdíj

2024.09.16. 16:55

Elbúcsúztak a pásztói Mikszáth Kálmán Gimnázium nyugdíjba vonult tanárától

Mint arról az intézmény a Facebook-oldalán beszámolt a napokban, nyugdíjba vonulása előtti utolsó napjait töltötte az iskola falai között Nádi Zoltán tanár úr.

Nagy Orsolya

Búcsút vettek az intézmény tanárától, aki nemrég nyugdíjba vonult.

Nyugdíjba vonult az intézmény tanára
Nyugdíjba vonult az intézmény tanára
Forrás: Facebook

„Egy olyan tanártól, kollégától vettünk búcsút, aki több mint 40 éve tanított generációkat a Mikszáthban a kémia és fizika szeretetére magyarul és, ha kellett németül is. Szakmai elkötelezettsége, felkészültsége és emberi értékei mindig példát jelentettek diákjai és kollégái számára is”– írta az intézmény közösségi oldalán. Hozzátették: munkája eredményességét bizonyítják tanítványai sikerei a szaktárgyi – elsősorban kémia – tanulmányi versenyeken és a felsőoktatási intézményekbe való sikeres felvétel terén is.

Mint fogalmaztak: Nádi Zoltán megkezdi nyugdíjas éveit és nagy űrt hagy maga után mind a munkaközösség, mind pedig az iskola életében. Az iskolaközösség jó egészséget, nyugodt, békés és örömteli nyugdíjas éveket kíván a számára és munkájáért hálájukat fejezik ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában