Előrejelzés

4 órája

Hamisítatlan őszi idővel búcsúzik a szeptember

A csípős reggel már megmutatja az ősz valódi arcát. Gyenge hidegfront miatt helyenként 0 fok közeléből indult a felmelegedés, talajmenti fagyokra is lehet már számítani.

Nool.hu

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma gyengén felhős és napos idő várható, csapadékra nem kell számítani. Eleinte élénk lesz az északi szél, majd délutántól délire fordul a légmozgás. A hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

Időjárás Nógrádban
Hűvös, de nyugodt időjárás lesz szeptember utolsó napján
Forrás: met.hu

Gyenge hidegfronti hatás terheli szervezetünket. A megfigyelések szerint ilyenkor a szív-és érrendszeri betegeknél mellkasi fájdalom, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, valamint a stroke kialakulásának kockázata is magasabb lehet. A frontra érzékenyeknél általános tünetként fejfájás, vérnyomás-ingadozás, szédülés jelentkezhet, valamint az epileptiform rosszullétek gyakorisága is megnőhet, a krónikus betegségek tünetei is felerősödhetnek. 

Kedden már egyre vastagabb fátyolfelhőzet szűri az októberi napsütést. Nem lesz még csapadék. 14 és 19 fok közötti értékeket mérhetünk. Néha élénk lesz a délies szél.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!