Vasúti munkálatok

3 órája

Pótlóbusz jár Vác és Diósjenő között

Vác és Diósjenő között szeptember 30-tól október 13-ig pótlóbuszok közlekednek az S750-es vonatok helyett. A MÁV tájékoztatása szerint komplex pályakarbantartást végeznek, valamint kivágják a vasúti közlekedésre veszélyes fákat az érintett szakaszon.

Lukács Zsófia

Az S750-es vonatok helyett október 13-ig, péntekig pótlóbusz szállítja az utasokat Vác és Diósjenő között – olvasható a MÁV-csoport honlapján.Mint írták: az S750-es vonatok csak Diósjenő és Balassagyarmat között közlekednek, ehhez igazodnak a Vác és Diósjenő között közlekedő pótlóbuszok. A közút vonalvezetése miatt két külön pótlójárat is közlekedik. Az egyik Vác és Diósjenő között Kisvác, Szendehely, Berkenye és Nógrád érintésével, míg a másik Vác és Magyarkút között, Kisvác, Fenyveshegy és Magyarkút-Verőce érintésével.

pótlóbusz
Október 13-ig pótlóbuszok közlekednek Vác és Diósjenő között
Forrás:  Shutterstock/Illusztráció

A pótlóbuszok által érintett nógrádi települések: Berkenye, Nógrád és Diósjenő. A MÁV tájékoztatója alapján a Volánbusz elfogadja a vasúti jegyeket a vonatpótlás teljes ideje alatt a 331-es járaton a váci autóbusz-állomás és Diósjenő, Arany János út között. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában