Csodás Magyarország

12 órája

Tiktok Trend: Fedezzük fel Magyarországot, amíg nem találunk valami rondát!

A Tiktok-on szárnyra kelt egy trend videó, miszerint Google Térképen fedeznek fel egyes országokat, egészen addig amíg valamilyen csúnyát nem találnak a véletlenszerűen klikkelés után. Ilyen videó készült már Olaszországról, Kínáról, Spanyolországról is és most Magyarország is sorra került egy alkotó által.

A Tiktok-on létező jelenség, ha valaki készít egy népszerű videót, majd azt mások saját szájízüknek megfelelően átalakítják és készítenek saját alkotást belőle. Ezeket Trend videóknak nevezik. Azonos témát, azonos táncmozdulatot mutatnak be, vagy éppen egy felkapott dalt énekelnek el az előadók. A "fedezzük fel, amíg csúnyát nem találunk" trend elérte Magyarországot is. Angolul: Exploring Hungary, until it's ugly. A lány a videóban Észak-Magyarországot is megtekinti. Véleménye szerint nem hogy csúnya, de annál is inkább csodás hely.

A Tiktok Trend Magyarországot is elérte. Forrás: Tiktok

Felfedezi Magyarország egyes részeit véletlenszerűen

Első lépésként Magyarország középső részét tekinti meg, majd megy északra, illetve a Balatont is megcsodálja, Budapestet is gyönyörűnek látja. Kiskunhalas nevét már csak némi akcentussal tudja kiejteni, de ezt a tájat is csodásnak véli. Ahogy minden ehhez hasonló videó, itt is azzal ér véget a történet, hogy egy csúnyább tájra esik a választása, jelen esetben egy kietlen útszakaszra, ahol törmelék és szeméthalmaz látványa fogadja. 

A teljes videót itt vagy Tiktokon is meg tudjátok nézni:

@ferns.the.explorer Replying to @zeteny Exploring Hungary 🇭🇺 until it’s ugly #explore #googlemaps #geoguessr #travel #Hungary #magyarorszag ♬ Solitude - ¥ves

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában