Bulvár

2024.07.13. 16:40

Gáspár Zsolti letarolta Demcsák Zsuzsát

Elindult a Farm VIP újabb évadának forgatása, így a két műsorvezető három hónap után végre újra találkozhatott.

Nool.hu

Nagyon nehéz időszakon van túl a fiatalabb Gáspár testvér, akit egymás után háromszor is meg kellett műteni. Zsolti mostanra felépült és nagyon boldog, hogy újra munkába vetheti magát.

Gáspár Zsolti
Gáspár Zsolti, a Farm VIP műsorvezetője
Forrás: Instagram

– Alig vártam, hogy elkezdődjön a forgatás, imádom ezt a műsort – mondta a Borsnak Gáspár Zsolti. – Zsuzsával az elmúlt hónapokban nem is találkoztunk, így most amikor végre újra megláttuk egymást, annyira örültünk, hogy el kezdtünk szaladni egymás felé, erre én nem megbotlottam egy buckában? El is vesztettem az egyensúlyomat, ráestem Zsuzsára, még most is fáj kicsit a fejem. Imádom ezt a nőt, sok ilyen ember kellene erre a világra. Nemcsak zseniális szakember, de végtelenül jó ember is. Összejárunk családilag és mindenben, tényleg mindenben segít, például tanítja a gyerekeimet angolul. És azt se felejtsük el, hogy belőlem ő csinált műsorvezetőt, mindent tőle tanultam.

Zsolti gazda arról is beszélt, hogy imádja elvenni a telefonokat a celebektől és imádja nézni az arcukat, amikor trágyázni kell a farmon.

– A legtöbb híresség, aki szerepel a Farm VIP-ben, még életében nem látott haszonállatot, nem volt a kezében kapa, vasvilla. De az biztos, hogy soha életében nem trágyázott ki a disznók, vagy a kecskék alól. Jaj, ahogy be tudják fogni az orrukat, amikor be kell menni. Az eddigi évadokból egyébként nekem a legnagyobb meglepetés a luxusfeleség, Noémi volt, akiről azt hittem, hisztizni fog, de az apám úgy tudott dolgozni és közben még kedves is volt, le a kalappal, azóta is tartjuk a kapcsolatot. Remélem, az idei évadban is lesz ilyen meglepetés! 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában