Bulvár

2024.06.25. 14:44

Gáspár Zsolti vendégül látja a magyar válogatottat farmján

Még a magyar-skót meccs előtt közzé tett Zsolti egy videót, amiben drukkolt a magyar csapatnak és ígérete szerint, ha győznek vendégségbe várja a focistákat saját farmján.

Zsolti még a meccs előtti pár órában tett közzé videót a TikTok-on, amiben nagy szurkolói lázban égett. Buzdította a csapatot, iemelve Rossi-t és Szoboszlait, hogy képesek megnyerni a meccset, csak szedjék össze magukat. Győzelem esetén pedig nagy terülj-terülj asztalkával várja a fiúkat a farmján. - írja a Bors

Azt hiszem, mindössze három lélek volt vasárnap este kis hazánkban, aki jobban örült volna, ha a skótok nyernek, de nekik alapos indokuk volt erre, hiszen szó szerint az életük volt a tét. Nos, szavatartó ember lévén, a felajánlott három birka, nyársra és kondérba kerül. Annyi reményük maradt, hogy Dominik és a többiek tovább is jutnak, és szépen menetelnek tovább, egyenesen a döntőbe.

– nyilatkozta Zsolti a meccs után. 

@borsonline Gáspár Zsolti meghívta a farmjára a magyar válogatottat! Amennyiben Szoboszlai Dominikék megnyerik Skócia ellen a mérkőzést, a gazda vendégül látja őket a farmján egy jó kis nyársalásra. #szoboszlaidominik #bors #szoboszlai #marcorossi #magyarválogatott #eb2024 #skóciamagyarország #gáspárzsolti #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou ♬ eredeti hang – Bors - Bors
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában