Szexi

2024.06.20. 16:06

Gáspár Evelin egyre többet mutat magából

Gáspár Győző lányai a fogyókúrának hála már teljesen leküzdötték a gátlásaikat, és merészebbnél merészebb fotókat osztanak meg a közösségi oldalaikon.

Nool.hu

Mint arról korábban már beszámoltunk: a Gáspár család nemrég még Cipuson nyaralt, néhány nappal később pedig már Dubajból jelentkeztek be a közösségi oldalaikon.

A Gáspár lányok – akiket a magyar Jennereknek is neveztek – is rendszeresen beszámolnak az Instagramon a mindennapjaikról, az elmúlt hetekben leginkább bikiniben pózoltak a tengerparton.

A kitartó fogyókúrának köszönhetően mindkét lány hatalmas önbizalmat szerzett, a 22 éves Virág is gyakran mutatja meg tökéletes alakját közel 90 ezer követőjének.

Evelint még túlsúlyos kislányként ismerte meg az ország, azonban mára ez is a múlté. 15 év alatt 110-ről fogyott le, és több mint 40 kilogrammal mutat kevesebbet a mérleg. Súlyát azóta is tartja, amire rendkívül büszke, gyakran mutogatja magát falatnyi bikiniben 200 ezer Instagram-követőjének. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!