Országos Könyvtári Napok

2 órája

Postagalambokat vittek a bátonyterenyei iskolába

Gulyás Edina

Idén is színes programokkal csatlakozott az Országos Könyvtári Napokhoz a Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit kft. A rendezvénysorozat keretében a postagalambok izgalmas világát ismerhették meg a diákok.  

Az Országos Könyvtári Napok programsorozat keretén belül a Kossuth Lajos Általános Iskolába látogatott el a napokban a Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit kft. munkatársai – adták hírül az intézmény közösségi oldalán. Hozzátették: az E12 Bátonyterenyei Postagalamb Sportegyesület tagjai izgalmas bemutatót tartottak a postagalambok csodálatos világáról. Az előadók meséltek a postagalamb versenyről, a madarak táplálásáról, gyűrűzéséről. Az előadás végén a gyermekeknek lehetőségük volt röptetni a madarak.  

A bejegyzés arra is kitért: a bemutató egyik nem titkolt célja, hogy felkeltsék a fiatalok figyelmét a galambászat iránt, hiszen utánpótlásra mindig szükségük van.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában