Labdarúgás

5 órája

Nógrádsápon szerepelt a Fradi öregfiúk

A Ferencváros öregfiúk együttese gálamérkőzésen szerepelt szombaton kora délután Nógrádsápon.

Langa Attila

Szombaton rengeteg zöld-fehérbe öltözött Ferencváros szimpatizáns lepte el a nógrádsápi sportpályát, hiszen gálamérkőzésre volt hivatalos a Fradi öregfiúk csapata, akik a hazaiak szenior gárdájával néztek farkasszemet. 

Ferencváros öregfiúk- Nógrádsáp
Nógrádsáp-Ferencváros barátságos öregfiúk gálamérkőzés
Fotó: Hüvöi Csaba


Az összecsapás a sportszerűség jegyében, izgalmas találkozót szolgáltatott a kilátogató drukkereknek, akik rengeteg szép megmozdulás mellett, gyönyörű gólokat és bravúros kapusvédéseket is láthattak. A mérkőzés 6–2-es fővárosi sikerrel zárult.


Gali Máté, a gálamérkőzés egyik főszervezője elmondta, hogy milyen okkal is rendezték meg ezt a találkozót: – A településünk egyik lakosa, Hámori János már gyermekkora óta Ferencváros szurkoló, így régen dédelgetett álma volt, hogy egyszer a Fradi egykori kiválóságait meghívja Nógrádsápra. Hamarosan az ötvenötödik születésnapját ünnepli, így ennek alkalmából jött az ötlet, a gálamérkőzésre, amelyen sikerült egy sportszerű és izgalmas összecsapást vívnunk a zöld-fehér legendákkal. 


A Ferencváros öregfiúk vezetője Bánki József, valamint a zöldek egyik ikonikus alakja, Keller József is elmondta, hogy nagyon szívesen járnak évről évre vissza hasonló rendezvényekre Nógrád vármegyébe, hiszen lenyűgöző a természet adta környezet, továbbá az a szeretet, amelyet a szurkolók adnak a számukra. Ilyen összejöveteleken szívesen beszélgetnek a rajongókkal, továbbá mindenkinek szívesen adnak kérésnek megfelelően aláírást és készítenek velük közös fotókat. 

A gálameccset követően közös étel, ital és zene várta a sportembereket, akik hosszú órákat töltöttek kötetlen baráti beszélgetéssel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában