Labdarúgás

1 órája

Nagyarányú sikert ért el a Karancslapujtő és a Bánk csapata

A hetedik forduló mérkőzéseivel folytatódott hétvégén a vármegyei I. osztály megmérettetését szombaton, míg vasárnapra egy összecsapás maradt.

Langa Attila

Magabiztosannyert a Karancslapujtő, a Bánk és a Pásztó, míg hajrágóllal diadalmaskodott a Mohora. A Bátonyterenye és a Berkenye megosztoztak a pontokon.

Budveszel Benett (középen) két találattal vette ki részét csapata sikeréből.
Budveszel Benett (középen) két találattal vette ki részét csapata sikeréből.
Fotó: Hüvösi Csaba

Vármegyei I. osztály, 7. forduló: 
Silver Tüzép-Karancslapujtő – Szécsény VSE 9–0 (5–0)
Karancslapujtő, 100 néző. Vezette: Varga F. (Pál A., Trubin B.).
Karancslapujtő: Vida (Horváth) – Szabó, Sándor, Budveszel Benjámin (Laczkó), Bonivárt, Csatlós D., Zsély B., Gyetvai, Budveszel Benett (Illés), Domán (Rozgonyi), Pál (Katona). Edző: Csatlós Tamás.
Szécsény: Csampa – Berki J., Bárány, Berki A., Kovács, Bangó (Rónai), Konderla (Végh), Szmolnik, Rácz I., Puporka, Géczy. Edző: Tőzsér Zsolt.
Gl.: Budveszel Benjámin (5., 18.), Budveszel Benett (20., 31.), Katona (62., 84.), Sándor (25.), Pál (43.), Gyetvai (47.). Sárga lap: Sándor, ill. Puporka.

Csatlós Tamás: – Egy nagyarányú, sima győzelmet arattunk. Bacso barátomnak kitartást kívánok!
Tőzsér Zsolt: – Két osztály különbség volt a csapatok között. Gratulálok a Lapujtőnek!

Unicum FC Mohora – Szügy-Talent 2019 2–1 (1–0)
Mohora, 80 néző. Vezette: Fenyvesi Sz. (Fenyvesi R., Schenk H.).
Mohora: Földi – Molnár, Kotasz, Telek (Filip), Klinger, Pistyúr, Vandornyik, Hegyvári (Benécs), Borkó, Mitasz (Hugyecz), Szita. Edző: Baranyi Tibor.
Szügy: Tóth – Varga Á. (Balga L.), Varga M., Mócz, Petrás, Kántor (Kreuch), Dávid (Venczel), Mindszenty (Janzsó), Szabó, Hugyecz, Koplányi (Tátrai). Megbízott edző: Szenográdi Péter.
Gl.: Szita (45., 87.), ill. Hugyecz (47.). Sárga lap: Földi, Kotasz, Telek, Mitasz, Molnár, ill. Petrás, Varga Á., Szabó, Mócz.

Baranyi Tibor: – Igazi szomszédvári rangadót sikerült játszanunk. A szív, az akarat és a küzdeni tudás diadala volt. A szerencse is kellet a győzelemhez, de úgy gondolom, hogy tettünk is érte. Gratulálok mindkét csapatnak!
Szenográdi Péter: – Kicsit kusza héten vagyunk túl, aminek a vége az lett, hogy Krisztián se tudott ott lenni a mai mérkőzésen, így nekem kellett ma meccselni. Az előzményeken túl kell lendülni, hisz nem volt idő azon rágódni, hogy mi lenne ha, mi lett volna ha, így bele kellett állni a mérkőzésbe. Harminc percig úgy is nézett ki ez a meccs, ahogy a hetünk, itt a hazaiak akár több gólt is szerezhettek volna, de Roli bravúrt bravúr hátán mutatott be. Változtattunk és kezdtünk is ébredezni, de mégis a Mohora tudott vezetéssel menni szünetre. A második félidőt remekül kezdtük és két perc alatt egyenlítettünk. Innentől azt a játékot hozta a mérkőzés, amit előzetesen tudni lehetett, hogy a két jó csapat meccse nüanszokon fog múlni. Nos, ez a nüansz most a hazaiaknak kedvezett úgy, hogy mi tizenegyest is hibáztunk, ők pedig három perccel a vége előtt egy megpattanó szabadrúgásból megnyerték a találkozót. Összességében az elejét leszámítva elégedett vagyok a srácok akaratával, míg a játék lehet jobb is, de lesz is. Gratulálok a Mohorának!

Pásztói SK – Diósjenői SE 4–1 (2–0)
Pásztó, 90 néző. Vezette: Hegedűs M. (Horváth S., Pálinkás S.).
Pásztó: Kaszás – Almási (Csépe I.), Lipták (Csépe R.), Toldi, Kelemen, Hegedűs, Molnár Máté, Percze, Kovács, Tari (Szőllősi), Csáki (Molnár B.). Edző: Szabó Gábor.
Diósjenő: Nagy – Besnyő, Tordasi, Calo, Molnár, Tóth (Schrammel, Varga), Haljárszki (Kiss), Csóri (Ruzicska), Miklós, Ilyés (Szitás), Szikszai, Zsiák. Edző: Kővári Péter, Lába Csongor.
Gl.: Tari (28., 71.), Kelemen (10.), Kovács (84.), ill. Molnár (55.). Sárga lap: Csáki, Csépe R., ill. Calo, Besnyő, Kiss.

Szabó Gábor: – Egész héten arra készültünk, hogy jól képzett játékosokból álló és a labdát nagyon sokat birtokló csapattal fogunk találkozni. Ezért próbáltuk megakadályozni, hogy el kezdjenek építkezni. Ez sikerült is az első félidőben, ahol parádésan játszottunk és két gólt is szereztünk. A második játékrészben váltott a Diósjenő és ott látszott igazán, hogy milyen játékerőt képviselnek. Összességében nagyon elégedett vagyok a csapattal és a játékkal. Bár még az út elején vagyunk, de egyre több a minőség a játékunkban. Sok sikert kívánok a Diósjenő csapatának!
Lába Csongor: – Sajnos az első félidőben kaptunk két elkerülhető gólt. A fordulás után sokkal bátrabb támadójátékkal vissza is jöttünk a meccsbe, így 2-1-nél voltak is lehetőségeink, de sajnos nem tudtunk velük élni. Gratulálunk a Pásztónak, megérdemelten nyertek!


Bánk-Dalnoki USE – Balassagyarmati VSE 8–0 (3–0)
Palotás, 60 néző. Vezette: Gecse Z. (Elischer M., Homoki G.).
Bánk: Borsi – Nagy (Bravo De Rueda), Hrabovszky-Machál (Oláh), Frey, Márkus, Sándor (Soóky), Kovács, Tóth (Királyházi), Tarlósi P., Járvás (Gyebnár), Tarlósi M. Edző: Kárpáti Zoltán.
Balassagyarmati VSE: Juhász – Bukta, Soós-Valenta, Pincze, Varga G. (Kiss), Molnár (Csillik), Varga Cs. (Valent), Gerliczki (Kelecsényi), Sallói (Pécsi), Jele, Erdélyi. Edző: Mátyás Zsolt.
Gl.: Tarlósi M. (44., 75., 91.), Tóth (20.), Járvás (29.), Gyebnár (68.), Oláh (77.), Tarlósi P (81.) Sárga lap: Oláh, ill. Pincze.

Kárpáti Zoltán: – Az elmúlt hetek eredménytelen meccsei után végre javult a helyzetkihasználásunk, ezzel pedig egyenesen arányosan jött a három pont is. Végig gólra törően fociztunk, nagy százalékban nyertük meg a párharcokat és véleményen szerint még ilyen arányban is megérdemelten nyertünk a lelkes és fiatal, de még rutintalan balassagyarmati gárda ellen. Kellett ez a három bajnoki pont, hogy nyugodtan és önbizalommal teli tudjunk készülni az ősz, számunkra talán két legfontosabb mérkőzésére!
Mátyás Zsolt: – Egy sportszerű mérkőzésen, megérdemelt a hazai győzelem. Sok sikert a folytatásban a hazaiaknak!

Bátonyterenyei TC – Berkenye SE 1–1 (1–1)
Bátonyterenye, 110 néző. Vezette: Bérczi B. (Soós-Valenta B., Szász K.).
Bátonyterenye: Krajecz – Simó L., Gazdag, Bakos  T. (Illés), Kiss, Német, Kovács, Menczel, Sasvári (Tupi), Rátóti, Myszor. Edző: Sárközi Tamás.
Berkenye: Maruszki – Földvári, Beszteri, Belán, Földi, Rottek, Szandai (Holdas), Mészáros (Selmeci), Szresen, Greff, Fábri. Edző: Aranyos Imre.
Gl.: Gazdag (7.), ill. Szresen (28.). Sárga lap: Kiss, ill. Mészáros, Szresen.

Sárközi Tamás: – A mai mérkőzésen mondhatni igazságos döntetlen született a játék képe alapján, de a helyzeteket, illetve az utolsó tíz percet tekintve nekünk van hiányérzetünk, mert óriási lehetőségek maradtak ki. Ezek fényében két pontot mi veszítettük, egy jó ellenféllel szemben, amire lehet építkezni. Maximálisan elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával és gondolkodásával, ez ismét egy jó irány, amit ma képviseltünk. Külön kiemelném a veterán kapusaink, Zsignár és Krajecz extra teljesítményét, amit ma Balázsnak egy nehéz, játék nélküli éve után is sikerült bemutatnia. Tisztelet a berkenyei futball közösségnek, akikkel jó kapcsolatot ápol a klubunk. Kívánunk nekik minden jót, továbbá minden jót Hisbéli sporttársnak is cinizmus nélkül!
Aranyos Imre: – Jó mérkőzést tudtunk játszani, pedig a pálya minősége mindkét csapat dolgát megnehezítette. Nyerni akartunk, de igazságos eredmény született, egy kifejezetten jó játékvezetés mellett. További sok sikert kívánok a hazaiaknak!

A Szendehely – Vizslás mérkőzést ma 15 órás kezdéssel rendezik meg.
Szabadnapos: Héhalom.
A mérkőzések hivatalos jegyzőkönyvei és a bajnoki tabella IDE KATTINTVA érhető el!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában