Testmozgás

1 órája

Labdarúgásban mérték össze ügyességüket a dorogházai diákok

Gulyás Edina

A dorogházai általános iskola diákjai is bekapcsolódtak a vármegyei rendőr-főkapitányság programjába. A diákok kispályás labdarúgásban mérték össze ügyességüket. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Házhoz megyünk! elnevezésű komplex bűnmegelőzési program keretében, Legyen a sport a szenvedélyed! szlogennel szervez évek óta sportversenyeket a vármegye általános- és középiskolás dákjai számára. 

Idén kispályás labdarúgásban mérhették össze tudásukat a bátonyterenyei járás és szűkebb környezetének általános iskolás diákjai. A verseny legutóbbi helyszíne a mátranováki sportpálya volt, ahol a dorogházai Móra Ferenc Általános Iskola csapata az előkelő 3. helyezést érte el – számoltak be az intézmény közösségi oldalán. Hozzátették:  a diákok nagyon jól érezték magukat a programon, ahonnan rengeteg ajándékkal és élménnyel távoztak. A bejegyzés arra is kitér: a Magyar Vöröskereszt Nógrád Vármegyei Szervezetének köszönhetően a reanimáció folyamatával is megismerkedhettek a gyermekek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában