Labdarúgás

2 órája

Folytatódik a vármegyei I. osztály pontvadásztata

A hetedik forduló mérkőzéseivel folytatódik hétvégén a vármegyei I. osztály megmérettetése.

Langa Attila

Vármegyei I. osztály, 7. forduló:
Silver Tüzép Karancslapujtő (2.) – Szécsény VSE (12.)
Karancslapujtő, szombat, 15 óra.
A Karancslapujtő együttese hibátlan mérleggel áll a tabella második fokán, hiszen egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a listavezető Vizslás gárdája. Sokak szerint a Szécsény ellen csupán csak a gólkülönbség lehet kérdéses, bár az eddig egy bajnoki egységet gyűjtő vendégek biztosan szeretnék majd megnehezíteni a hazaiak dolgát.
Tippünk: 6–1

Unicum FC Mohora (6.) – Szügy-Talent 2019 (8.)
Mohora, szombat, 15 óra.
A Mohora hazai pályán szeretne újabb bajnoki pontokat gyűjteni, ami nem lesz könnyű az egyre jobb formát mutató szügyiek ellen. A szomszédos települések rangadóján a hazaiak tán az esélyesebbek. Ezek fényében sok kilátogató nézőt és kiegyenlített találkozót várunk.
Tippünk: 2–1

Pásztói SK (5.) – Diósjenői SE (7.)
Pásztó, szombat, 15 óra.
Mindkét csapat győzelemmel hangolt a hétvégi találkozóra, hiszen a Pásztó idegenben gyűjtött egy héttel korábban pontokat a Szügy otthonában, míg a Diósjenő hazai pálkyán fektette két vállra a Bátonyterenyét. Tipikus háromesélyes összecsapás lehet, amely alkalmával a hazai pálya előnye szólhat a házigazdák mellett.
Tippünk: 3–2

Bánk-DUSE (4.) – Balassagyarmati VSE (9.)
Palotás, szombat, 15 óra.
A bánki gárda bajnoki címre törekszik a szezonban, de az elmúlt két összecsapáson pontokat hullajtott. A fiatal gyarmati együttes ellen újra a három pont megszerzése lehet a céljuk, hiszen a vendégek több meghatározó játékosa sérüléssel bajlódik, nehezítve ezzel is a dolgukat.
Tippünk: 5–1

Bátonyterenyei TC (11.) – Berkenye SE (10.)
Bátonyterenye, szombat, 15 óra.
A hazaiak már bizonyították, hogy hazai környezetben képesek kiemelkedő teljesítményre, így nem lenne meglepetés, ha újra diadalmaskodnának a Berkenye ellen. A vendégek viszont egyre jobb formát mutatnak a bajnokságban, így egy kiélezett csatát vívhat a két együttes szombaton délután.
Tippünk: 2–2

Szendehely FC (3.) – Vizslási SE (1.) 
Szendehely, vasárnap, 15 óra.
A forduló rangadóját vasárnap rendezik, amely alkalmával a harmadik helyezett Szendehely, a listavezető Vizslás csapatát látja vendégül. Az együttesek formáját tekintve a vendégek győzelme tűnhet esélyesebb végeredménynek, de a hazaiak biztosan mindent megtesznek, hogy otthon tartsák a bajnoki pontokat.
Tippünk: 3–3

Szabadnapos: Héhalom SE (13.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában