Kerékpár

2 órája

Sokan köröztek Somoskőújfalu környékén

A Medvés Trail nevezetű rendezvény keretében Somoskőújfaluban rendezték meg a Superior MTB és Terepfutó Challenge idei utolsó állomását.

Nool.hu

A Salgótarjáni Hegyikerékpáros Egyesület közösségi oldalán közzétett beszámoló szerint a klubnak ez hazai pálya volt, így támogatóként vettek részt az idén másodszor megrendezett eseményen. Az egyesület tagjai végezték az előkészítő munkálatokat is a pályán. A versenypálya megtervezését Frics Balázs vállalta magára.  

Frics Balázs ismerte a legjobban a pályát
Frics Balázs ismerte a legjobban a pályát
Forrás: Facebook

„A csodálatos Karancs-Medves vidéke, a pálya és a Kakuk Lovasudvar együttese valóban ünnepivé emeli az eseményt, ami így méltó záró akkordja a sorozatnak. Az összetett eredmények is itt kerültek kihirdetésre, ez is emelte a rendezvény fényét” – olvasható a bejegyzésben. 

Közel kétszáz kerékpáros választott a két táv közül, emellett a tíz kilométeres futáson is érmekért küzdöttek a versenyzők.

Az SHKE kerékpárosai közül az összetett eredményhirdetésen Sándor Balázs rövidtávon, az U19-es kategóriában kupagyőztes lett.

„Bár az összetett pontversenyben már a futam előtt eldőlt az eredmény, becsülettel igyekeztem küzdeni most is. Végig vezettem a pályán az ellenfelem, Kovács Benedek előtt. Az egyik lejtőn azonban úgy éreztem, nem éri már meg kockáztatni, így végül itt Benedek átvette a vezetést és innen tartotta is a pozícióját. Gratulálok neki a győzelemhez” – nyilatkozta a kerékpáros.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában