Labdarúgás

2024.09.26. 15:15

Ismét lesz rangadó a vármegyei I. osztályban

A hatodik forduló mérkőzéseivel folytatódik szombaton a vármegyei I. osztály pontvadászata.

Nool.hu

A Mohora (kék) csapata szeretne meglepetést okozni Karancslapujtőn

Forrás: Nool

Fotó: V.L.

Vármegyei I. osztály, 6. forduló:
Diósjenői SE (11.) – Bátonyterenyei TC (10.)
Szombat, 16 óra.
A diósjenőiek három elvesztett mérkőzést követően szeretnének ismét visszatérni a győzelem útjára, amelyhez hozzásegítheti őket a hazai pálya előnye, de nem mehetnek biztosra az előző fordulóban nagy skalpot begyűjtő Bátonyterenye ellen.
Tippünk: 1–1

Szügy-Talent 2019 (7.) – Pásztói SK (6.)
Szombat, 16 óra.
A szügyi csapat egyre jobb formát mutat, hiszen az elmúlt két fordulóban győztesen hagyták el a játékteret, míg a Pásztó gárdája elvesztette a Vizslás és Karancslapujtő ellen játszott mérkőzéseit az elmúlt fordulókban, így biztosan szeretnének ismét pontot szerezni. Kiegyenlített találkozót várunk.
Tippünk: 2–2

Silver Tüzép Karancslapujtő (2.) – Unicum FC Mohora (5.)
Szombat, 16 óra.
A forduló rangadója lesz a még hibátlan Karancslapujtő és a rutinos játékosokkal rendelkező Mohora összecsapása, amelyen az esélyesebb hazaiakat akár meg is tréfálhatják a vendégek.
Tippünk: 3–2

Vizslási SE (1.) – Héhalom SE (12.)
Szombat, 16 óra.
A bajnokság éllovasa fogadja az utolsó előttit, így sokak szerint csupán a gólkülönbség lehet kérdéses ezen a mérkőzésen, hiszen hatalmas meglepetés lenne a héhalmi pontszerzés.
Tippünk: 5–1

Balassagyarmati VSE (8.) – Szendehely FC (4.)
Szombat, 16 óra.
A balassagyarmatiak három elvesztett mérkőzést követően, az elmúlt két fordulóban győztesen hagyták el a pályát, amely nagy lökést adhat a fiatal társaságnak a következő ütközetekre. A vendégek hazai pályán döntetlent játszottak a Berkenye ellen, míg előtte vesztesen hagyták el a pályát a Bánk otthonában, így mindenképp szeretnének újabb pontokat szerezni.
Tippünk: 1–2

Berkenye SE (9.) – Bánk-DUSE (3.)
Szombat, 16 óra.
A berkenyeiek öt pontot szereztek az elmúlt három mérkőzésükön, egy gyenge bajnoki rajtot követően, de az egy héttel korábban megbotló bánkiak ellen hazai pályán sem lesz könnyű dolguk.

Szabadnapos: Szécsény VSE.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában