Játék

2 órája

Kultúrházak éjjel-nappal: izgalmas és szórakoztató program vár Nagyorosziban

A szokásos társasjáték estet ezúttal egy különleges program keretében rendezik meg szeptember 28-án, szombaton, 17 órától Nagyorosziban.

Lukács Zsófia

A Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat idén szeptember 23. és 29. között, immár egy teljes héten át várja az érdeklődőket országszerte több száz kulturális központban és művelődési házban változatos, illetve értékes programokkal.

Az országos akcióhoz csatlakozva éjszakába nyúló kártyázásra és társasozásra várják az érdeklődőket a Nagyoroszi Pálfalvi Nándor Művelődési Ház és Könyvtárban. – Lesznek majd kisebb parti játékok, vagy nagyobbacska családi és akár hosszabb tematikus társasjátékok is. Gyere el, ha még csak most ismerkedsz a modern társasjátékokkal és akkor is, ha már gyakorlott társas- és kártyajátékos vagy – írták a szervezők.

A Magyar Népművelők Egyesülete által tizenhét évvel ezelőtt útjára indított országos eseménysorozat célja az, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek. Az idei jelmondatuk továbbra is a: „Mindennap értéket adunk”. Ezzel kívánják jelezni, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában