Labdarúgás

2 órája

Nem sikerült pontot szerezni a Stécének

Folytatódott az NB III. osztály, Észak-Keleti csoportjának megmérettetése, amely alkalmával az SBTC csapata hazai pályán fogadta a Tiszafüredet.

Langa Attila

A mérkőzést ismét egy kitűnően előkészített játéktéren rendezték meg a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban, amely alkalmával a hazai játékosok szerették volna győzelemmel köszönteni Sebestyén Szilárd vezetőedzőt, aki pénteken ünnepelte a születésnapját. 

Nem sikerült pontot szerezni
Nem sikerült pontot szerezni a Stécének
Forrás:  Nool


Az összecsapás első játékrésze mezőnyben kiegyenlített játékot hozott, de a hazaiak hibáiból kettőt góllal büntettek a vendégek, így két gólos előnnyel mehettek pihenőre a gyengén teljesítő Salgótarjániakkal szemben.
A fordulás után sokkal nagyobb akarattal és elszántsággal futballoztak a fekete-fehérek, akik sorra alakítottak ki helyzeteket, de csupán kapufáig, a védők lábaiban elakadó lövésig és meg nem ítélt, jogosnak tűnő büntetőkig jutottak. A hajrában az előre húzódó belsővédő Csuka góljával szépítettek, de egyenlíteniük már nem sikerült.
Összességében egy gyengére sikeredett negyvenöt perc eldöntötte a három bajnoki pont sorsát, még akkor is, ha a fordulás után hatalmas energiákat mozgósítottak a hazaiak.
NB III. osztály, Észak-Keleti csoport, 9. forduló:
SBTC – Facultas-Tiszafüredi VSE 1–2 (0–2)
Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 170 néző. Vezette: Sveda M. (dr. Bencze A., Hovanecz M.).
SBTC: Szalay – Klajban (Héjjas), Csuka, Köböl, Ujhelyi (Filkor M.), Filkor B., Horváth M., Nagy, Farkas, Boros, Csifó (Mátyás). Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.
Tiszafüred: Tajti – Barzsó, Bényei, Kovács, Engel (Szövetes)Aranyos (Kiss), Pap, Trencsényi (Pataki), Mácsai (Karmacsi), Almomani (Kalmár), Major. Vezetőedző: Dorcsák Zoltán.
Gl.: Csuka (83.), ill. Pap (13., 35.). Sárga lap: Farkas, Sebestyén (kispadon), ill. Pap, Major.
Sebestyén Szilárd: – Az első félidőt odaajándékoztuk az ellenfélnek, hiszen ismét két egyéni hiba pecsételte meg a sorsunkat. A második félidőben mindent egy lapra tettünk fel, sikerült szépítenünk, de egyenlíteni sajnos nem. A fordulás utáni teljesítményért csak dicsérni tudom a játékosokat, míg a játékvezetői hármas ismét nem teremtette meg az egyenlő feltételeket még hazai pályán sem. Sajnos nincs tekintélye a csapatnak.
Dorcsák Zoltán: – Azt kaptuk a mérkőzésen, amire számítottunk. Az első félidőben kihasználtuk az ellenfél hibáit, amelyből két gólos előnyt kovácsoltunk, majd a második játékrészben hatalmasat küzdve tudtuk megszerezni a három bajnoki pontot. Úgy gondolom megérdemelten nyertünk.

További eredmények: Kisvárda II.–Sényő 2–0, Füzesabony–Tiszaújváros 0–0, DVSC II. –Mátészalka 2–1, Cigánd–Putnok 2–0, Hatvan–Nyíregyháza II. 1–3, Karcag–DEAC 2– 0, Eger–DVTK II. 2–0.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában