Labdarúgás

2024.07.17. 11:00

Harmadosztályban indulhat a Salgótarjáni BTC együttese

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága hosszas várakozást követően felkérte az SBTC csapatát a harmadosztályú tagságra, valamint elkészítette az NB III-as csoportbeosztásokat.

Langa Attila

Az elmúlt szezonhoz hasonlóan a harmadosztályban szereplő hatvannégy csapatot négy csoportba osztotta – Észak-Kelet, Dél-Kelet, Észak-Nyugat, Dél-Nyugat – a szövetség. Az MLSZ versenybizottsága hosszas várakozást követően, a visszalépések és a kizárások miatt felkérte az NB III-as tagságra az SBTC Sport Kft. labdarúgócsapatát, amelynek vezetői tegnap be is adták hivatalos nevezésüket a pontvadászatra. Hivatalos akkor lesz az indulásuk, ha azt a versenybizottság jóváhagyja, közölte portálunkkal Árki Gábor ügyvezető igazgató.

Harmadosztályban szerepelhet a csapat
Ismét harmadosztályban szerepelhet az SBTC 
Fotó: Beküldött fotó

NB III, Észak-Kelet csoport együttesei: Cigánd SE, Debreceni EAC, Debreceni VSC II., Diósgyőri VTK II., Eger SE, FC Hatvan, FC Tiszaújváros, Füzesabonyi SC-Erőss út, Karcagi SE, Kisvárda Master Good II., Mátészalkai MTK, Nyíregyháza Spartacus FC II., Putnok FC, SBTC, Sényő FC, Tiszafüredi VSE.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában