Labdarúgás

2024.07.10. 09:30

A bennmaradás kapujában a Salgótarjáni BTC – mutatjuk, hogy történhet ez meg

Tegnap délután tartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. A klub az alábbi közleményt tette közzé hivatalos honlapján, amely a Salgótarjáni BTC csapatának kedvezhet.

Nool.hu

„Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. Ez volt az ügyvezető igazgató, Szántó Erzsébet utolsó hivatali napja, és mivel a taggyűlés nem választott helyette új ügyvezetőt, a cég hivatalos képviselő nélkül maradt. Lemondott a felügyelőbizottsági tagságáról a többségi tulajdonos, a Haladás Marketing Kft. képviselője, Homlok Tibor és az önkormányzat delegáltja, Unger Richárd is. Az Illés Akadémia delegáltja már korábban lemondott.  A taggyűlésen egyértelművé vált, hogy a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft-nek nincs már igazolt labdarúgója. Eldőlt az is, hogy visszavonja NB III-as nevezését – amit ideális esetben – a Haladás VSE, vagy az Illés Akadémia kaphatna meg” - olvasható a haladas.hu oldalon.

Salgótarjáni BTC bennmaradás
Az ország másik végében zajló sajnálatos esemény adhat újabb esélyt a Salgótarjáni BTC csapatának a bennmaradásra
Fotó: EPA

A hír hallatán dörzsölheti a tenyerét az SBTC Sport Kft. vezetősége, hiszen a salgótarjáni labdarúgócsapat előtt így nagy valószínűséggel megnyílhat az út az NB III-as tagság megőrzésére. Sebestyén Szilárd együttese legjobb kiesőként kiváló pozícióban várakozhatott a feltöltési listán, az esetleges visszalépők helyére, amely most meg is történhet. Korábban már közel állt az együttes a bennmaradáshoz, de aztán újra és újra egyre távolabb került.

Amennyiben hivatalos értesítést kapnak az MLSZ-től a fekete-fehér gárda vezetői, azt azonnal közölni fogjuk olvasóinkkal. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában