Labdarúgás

2023.10.15. 10:55

Fontos mérkőzést játszik délután a Salgótarjáni BTC csapata a Gyöngyös otthonában

A Salgótarjáni BTC együttese vasárnap délután játssza újabb bajnoki mérkőzését az NB III. osztály, Észak-keleti csoportjában, amely alkalmával a Gyöngyös gárdájának otthonában lépnek majd pályára 15 órás kezdéssel.

Langa Attila

Fontos mérkőzés következik az SBTC számára a sereghajtó Gyöngyös otthonában. A szurkolók véleménye szerint a korábbi fordulóban mutatott játékkal esélyesként utazhat idegenbe a Stécé. A céljaik eléréséhez nagyon fontos siker lenne a mai, így mindent meg is kell tenniük azért.

Sebestyén Szilárd vezetőedző megpróbálta minél jobban felkészíteni csapatát a mai összecsapásra, hiszen négy edzést is tartott a korábbi bajnoki mérkőzést követően a játékosainak. A fekete-fehérek egy héttel korábban hazai pályán maradtak alul a Karcag csapata ellen, míg soros ellenfelük a Tiszafüred otthonában 5-2-es vereséget szenvedett.

A hazaiak ennek fényében nagyon szeretnének sikerrel zárni, de minden bizonnyal az SBTC fiataljai is mindent megtesznek majd, hogy javítsák az elmúlt fordulóban elhullajtott pontjaikat. Nem lesz könnyű dolguk a riválisuk otthonában, de ha hasonlóan nagy lelkesedéssel és akarattal játszanak mint korábban, akkor sikeresek lehetnek a tizenegyedik forduló mérkőzésén, amelyre mondhatjuk, egy igazi „hat pontos” találkozó lesz.

NB III. osztály, Észak-keleti csoport, 11. forduló: Gyöngyösi AK – Salgótarjáni BTC
Gyöngyös, ma, 15 óra.

A mérkőzést a nogradifutball.hu élőben közvetíti.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában