Labdarúgás

2023.09.20. 10:05

Nem sikerült elhódítani a kupát az SKSE Öregfiúk csapatának

A Fülekpüspöki együttese nyerte meg a Kaposvári Márton Kupáért zajló öregfiúk mérkőzéssorozatot.

Nool.hu

A negyedik alkalommal kiírt Kaposvári Márton kupáért zajló mérkőzéssorozat döntő összecsapását rendezték meg a hétvégén a szlovák Fülekpüspökiben. A Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata által is támogatott kupasorozat összecsapását, mindkét csapat nagy lendülettel kezdte a mérkőzést. A hazaiak két gyors góllal, a vendégvédők asszisztálása mellett vezetést szereztek az első félidőben, majd a játékrész vége előtt Kiska csökkentett a hátrányon. A második félidő is korrekt játékvezetés mellett, nyílt sisakos játékkal telt. Muzsik góljával a "kohászok" egyenlítettek. A vendégek győzelmi kényszerben vezették a támadásokat, azonban a legnagyobb helyzeteiket sorra elpuskázták, majd a hazaiak egy korszerű támadás végén remek csukafejessel újra megszerezték a vezetést. Az elúszni látszó siker tudatában a vendégek lelkileg és morálisan is lenullázták magukat. A házigazdák további könnyű gólokkal, magabiztos, a mérkőzés összképe alapján pedig teljesen megérdemelt győzelmet arattak idén harmadik alkalommal, így véglegesen elnyerték a kupát.

Az SKSE Öregfiúk együttese mindent megtett a sikerért
Az SKSE Öregfiúk együttese mindent megtett a sikerért
Fotó: Beküldött

PITE-Fülekpüspöki - SKSE öregfiúk 5-2 (2-1). 

Játékvezető: Marian Jacsmenik, Robert Palicza. 

PITE-Fülekpüspöki: Csongor - Bogdány, Nagy I., Ihos, Kalocsai, Lipták, Adamec, Titton, Trizna, Sáfrány, Tóth. Csere: Bencsik, Mák, Nagy P., Stevore. Csapatvezető: Tóth László. Menedzser: Gáspár Lajos.

SKSE: Babják - Rusznyák, Juhász, Bozó, Jambrik, Fodor, Grúz, Tóth, Kiss, Kiska, Bazsá-nyi. Csere: Bartus, Chován, Fekete, Halász, Muzsik, Szabó I., Szabó Sz., Sztremi. Csapatvezető: Németh Csaba.

Góllövők: Tóth (2), Bencsik, Sáfrány, Trizna, ill. Kiska, Muzsik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában