Kirándulás

2024.08.04. 21:21

Múzeumlátogatás során fedezhetik fel a palotásiak Szécsény kulturális kincseit

Tartalmas nap során töltekezhetnek kulturális élményekkel a palotási fiatalok és az idősebb generáció tagjai a közeljövőben.

Veres Edina

A Palotási Művelődési Ház és Könyvtár nevű Facebook-oldal osztotta meg a tájékoztatást, amely szerint a településen a Petőfi Kulturális Program keretében szerveznek a helyiek számára múzeumlátogatást augusztus 14-én, szerdán. A Térségünk kincsei a múzeumban nevű program során a résztvevők a szécsényi MNM Forgách-Lipthay Kastélymúzeumban, a Kaláris Viselettárban, illetve a Nosztalgia Múzeumban tehetnek látogatást.

A bejegyzésben arra is felhívták az érdeklődők figyelmét, hogy a látogatócsoport számára az utazás, illetve ez előbbi intézmény esetében a belépőjegy és a tárlatvezetés térítésmentes. A programra jelentkezők számára 8 óra 45 percre hirdették meg a gyülekezőt, amelynek helyszíne a palotási Coop melletti parkoló, ahonnan a csoport 9 órakor indul el az úti célja felé. A hazaérkezés tervezett időpontja 16 óra. A tájékoztatás szerint a kirándulásra korlátozott létszámban lehet jelentkezni, az érdeklődők Györgyné Forró Katalinnál jelezhetik részvételi szándékukat augusztus 12-ig, hétfőig.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában